Projectbegeleider
Waterstijl
Dordrecht
3 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Dit ben jij

Jouw verantwoordelijkheidsgevoel is groot. Als gedisciplineerde collega zorg je dat alles klopt : de planning, de cijfers, de materialen en de juiste mensen.

Jij bent vastberaden en communicatief sterk. Zijn er problemen? Dan heb jij dat snel door en hang je al aan de telefoon om het op te lossen.

Jij bent een sociale teamplayer, want bouwen doe je samen.

Dit ga je doen

Allereerst verdiep je je zoveel mogelijk in een bouwkundig zwembad ontwerp. Heb je alle nodige informatie boven tafel? Dan ga je aan de slag met het maken van een voorbereidingsplanning.

Welke materialen moet je eerst inkopen? Wat mogen die kosten? En welke mensen zijn hiervoor nodig? Verder houd je je hoofdzakelijk bezig met het inkopen en verschaffen van informatie.

Ook ben je nauw betrokken bij de planning en het juiste verloop in de uitvoering. Je onderhoudt contact met leveranciers, vraagt offertes op die je vervolgens beoordeelt en zorgt dat materiaal op tijd aanwezig is.

Vaak ben je te vinden op de bouwlocatie. Hier werk je nauw samen met onder meer de projectleider en monteurs. Je berekent of er meer- of minderwerk is, ziet erop toe dat de werkzaamheden volgens planning verlopen.

Je talent ontwikkelen

Jij wil graag ervaring op doen bij een mooi project en jezelf ontwikkelen tot een ervaren Projectbegeleider. Daarbij sta je stevig genoeg in je schoenen om altijd overzicht te hebben.

Zelfs bij drukkende deadlines houd je het hoofd koel. Dat komt ook doordat je heel goed prioriteiten kunt stellen, waarbij je het gezamenlijke resultaat centraal stelt.

Want als Projectbegeleider bouw heb jij nog meer in huis, namelijk :

 • Een hbo-denkniveau bouwkunde of installatietechniek
 • Ervaring met het softwarepakket syntess atrium is een pré
 • 0 tot 3 jaar ervaring bij een aannemer, bouwbedrijf of in de installatie bouw Uitgebreide bouwtechnische kennis of installatie technische kennis
 • Graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied
 • Gevoel voor overzicht behouden, planmatig en gestructureerd werken
 • Een stressbestendige houding
 • Woonachtig in omgeving Dordrecht
 • Wij bieden :

 • Een goed salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Uitdagende full-time functie binnen een leuk team - een goede balans tussen werk en privé
 • Interesse :

  Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie voor deze vacature. Klik op de knop Solliciteren.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier