Projectontwikkelaar – Smart Energy – Utiliteit – Amersfoort
TBI
Amersfoort
2 dagen geleden

Over de functie

Vanwege het succes van onze innovatieve oplossingen zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega.

Als Projectontwikkelaar ben je de spin in het web bij de ontwikkeling en realisatie van onze duurzame energieprojecten. Dit betreft bijvoorbeeld een WKO installatie voor een nieuw gebouw of de verduurzaming van een bestaand gebouw.

Je leidt deze projecten vanaf de aanvraag tot en met de overdracht aan de exploitatiemanager. Je ontwikkelt een passende oplossing voor de opdrachtgever én een sluitende business case voor Croonwolter&dros.

Een zeer uitdagende en afwisselende baan, want je schakelt voortdurend tussen commercie, techniek en economie.

Wil jij meewerken aan de verduurzaming van Nederland? We bieden je een afwisselende, veelzijdige en uitdagende baan waarin je kunt leren en jezelf kunt ontwikkelen, in een enthousiast, gedreven en hecht team.

OVER CROONWOLTER&DROS

Technologie maakt ons leven veiliger, gezonder, aangenamer en duurzamer. Wij zijn Croonwolter&dros. We ontwerpen, realiseren en onderhouden slimme, technische systemen en installaties die de wereld om ons heen intelligenter maken.

Techniek die situaties herkent en hierop reageert.

Wij zijn 2700 talenten met passie voor het vak. Nieuwsgierig genoeg om zich voortdurend te vernieuwen en te verbeteren. Wij zijn professionals.

Vakmensen die pas tevreden zijn als systemen en installaties precies doen waarvoor ze bedoeld zijn. We gaan voor een sterk teamgevoel en het beste resultaat.

Samen zijn wij Croonwolter&dros.

De afdeling Smart Energy is een jong team van specialisten op het gebied van energiebesparing en duurzame energie. We helpen onze klanten om hun gebouwen te verduurzamen door hun energieverbruik te verlagen en met het opwekken van duurzame energie.

Ervaring

Om als Projectontwikkelaar succesvol te kunnen werken voldoe je aan het volgende profiel :

 • technische opleiding op HBO niveau;
 • minimaal 5 jaar relevante werkervaring in vastgoed of gebouwinstallaties, bijvoorbeeld als projectontwikkelaar, accountmanager of projectmanager;
 • kennis van of affiniteit met duurzame energie installaties;
 • in staat om oplossingen in samenwerking met onze klanten, en eigen organisatie en leveranciers te implementeren.
 • Wat wij bieden

  Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar Croonwolter&dros beloont niet alleen in geld.

  Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

  De techniek staat immers ook geen dag stil. Hiervoor hebben we een eigen portal met een aanbod van meer dan 300 cursussen en / of opleidingen.

  Hieronder een greep uit onze arbeidsvoorwaarden :

 • Trainingen en cursussen om je te ontwikkelen tot expert. Ook online in ons online E-learning center;
 • Winstafhankelijke uitkering;
 • Pensioenregeling PMT;
 • Fietsplan;
 • Bedrijfsfitnessregeling (vergoeding sportschool);
 • TBI Studiefonds (een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen);
 • Collectieve verzekeringen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier