Inbouwmonteur dubbele cabines
Wensink Automotive
Hoogeveen, NL
3 dagen geleden
source : Nederland Vacature

Taken en verantwoordelijkheden

Als inbouwmonteur dubbele cabines heb je een mooi beroep. Jij bouwt nieuwe bedrijfswagens om tot state-of-the art mobiele werkplekken waarmee dubbele cabines de oplossing zijn voor gecombineerd transport van passagiers en materiaal.

En als onze klanten tevreden de weg op gaan dan zijn wij dat ook. Zorgeloos onderweg noemen we dat.

Je functie als Inbouwmonteur dubbele cabines ziet er als volgt uit

Wensink Inbouw levert cabines in diverse varianten, van eenvoudig tot luxe. En jij voorziet voornamelijk lichte bedrijfswagens van verschillende automerken die volledig aan de wensen van de klant voldoen.

Jij bouwt, monteert en assembleert letterlijk een efficiënt ingerichte onderneming op wielen.

Van standaard productiewerk is geen sprake want elke bedrijfswagen is anders. Elke inbouw is een project op zich en dat maakt je werk leuk, uitdagend en afwisselend.

Dat betekend ook dat je veel kennis hebt van diverse vakrichtingen zoals elektronica, mechanica en carrosserie. Maar beheers je nu een van deze vakken iets minder is dat geen probleem.

Wij helpen je graag een handje op weg. Zo zijn we!

Wat we van jou vragen als Inbouwmonteur dubbele cabines

We zoeken een bijna alleskunner, want de monteur met vijf poten bestaat niet. Maar als jij leergierig bent dan komen we heel eind.

Wel ben je handig met diverse gereedschappen en draait je hand er niet voor om keer op keer vakkundig precisiewerk af te leveren.

Je hebt ervaring met het lezen van technische tekeningen en kennis van omvormers, standkachels, en accu’s.

Werken vanuit het hart. Dat is toch het mooiste wat er is? Dat vragen we ook van onze nieuwe collega. Je bent een échte techneut in de bedrijfsautotechniek.

Je beschikt daarnaast over de volgende kwalificaties :

 • LBO / MBO technische opleiding
 • Ervaring met enige vorm van montage / assemblage werkzaamheden
 • Bij voorkeur ervaring met bedrijfswagens
 • Bezit van Rijbewijs B
 • Wat mag je van ons verwachten en wat hebben we je te bieden?

  Wensink is een trots bedrijf met meer dan 1300 tevreden werknemers. Je krijgt naast een passend salaris ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Zullen we een paar voordelen noemen? Je werkt 38 uur per week en krijgt 29 vrije dagen bij een fulltime dienstverband en Wensink faciliteert jou met vakgerichte opleidingen en cursussen.

  Daarnaast vinden we doorgroei erg belangrijk en mag je bij ons een persoonlijk groeiplan opstellen waarbij we kijken naar je talenten.

  Als jij eigenaarschap laat zien is er veel mogelijk. Kom jij Wensink versterken? Aangenaam alvast!

  Reageer in de hoogste versnelling

  Snel reageren loont, want zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden, sluit de vacature. Schakel daarom snel en toon je interesse via de 'Solliciteer' button.

  De sollicitatieprocedure bestaat uit een tweetal gesprekken. Klikt het? Dan is de kans groot dat we je direct een contractvoorstel doen.

  Heb je vragen over de vacature van Inbouwmonteur bij Wensink? Die kun je stellen aan Kevin Prak, onze recruiter. Je bereikt hem via 06 - 50 05 20 01.

  Bellen of een WhatsApp-bericht sturen, het kan beide.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  more information

  Voor meer informatie bekijk onze bedrijfspagina (klik op ons logo bovenaan de vacature).

  Solliciteren?

  Solliciteer direct via onderstaande button.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld .

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier