Een wandeling maken, kopje koffie drinken, muziek luisteren! (Vossenhol)
Siza
Arnhem, Netherlands
18 uur geleden

Het Vossenhol ligt in een rustige wijk aan de noordkant van Bennekom. Ongeveer 25 mensen met een lichamelijk beperking hebben hier een eigen appartement verdeeld over twee verdiepingen.

Op elke verdieping is een gezamelijke huiskamer. De bewoners in de leeftijd variërend van 25 tot 70 jaar, zouden het erg leuk vinden om samen met een vrijwilliger kleine activteiten te doen.

Een wat oudere dame zou het erg leuk vinden als een vrijwilliger af en toe eens een kopje koffie komt drinken, of een eindje mee gaat wandelen.

Mevrouw is soms wat moeilijk verstaanbaar, maar na een tijdje zul je haar beter leren verstaan.

Een man rond de 40 is gek op muziek / audio. Samen inkopen doen en muziek luisteren zou voor deze meneer geweldig zijn.

Ook voor andere activiteiten zoals zwemmen, begeleiding naar doktersbezoekjes of andere zaken zijn wij op zoek naar vrijwilligers. We zijn op zoek naar jou.

Je kunt zelf bepalen hoe vaak je wilt komen en er zijn geen opleidingseisen. Wees gewoon jezelf en spendeer een paar uurtjes per maand aan dit goede doel.

Het zijn geen grote, moeilijke dingen, maar kleine activiteiten met extra aandacht voor de bewoners.

In overleg. Er is veel mogelijk. Je kunt zelf bepalen hoe vaak, maar cliënten rekenen wel op je komst dus het maken van goede afspraken is belangrijk.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier