Allround monteur
Connect
Flevoland, Almere
5 dagen geleden

Over jouw rol

Ben jij de monteur die overal verstand van heeft? Vind jij het interessant om onderdeel te zijn van een dynamisch team? Vind jij het belangrijk om jezelf te blijven uitdagen en te ontwikkelen? Dan zoekt Connect jou!

Jobomschrijving

Connect zoekt voor een succesvol internationaal bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie, een allround monteur. Als allround monteur ben je onderdeel van een team, een team die voorziet op de juiste werking van de productiemachines (o.

a. bewerking en verpakkingsmachines) en het zorgvuldig oplossen van storingen. Deze storingen kunnen mechanisch (tandwielen, kettingen, lagers) en / of elektrotechnisch (motoren, relais, sensoren, schakelaars) zijn.

Het machinepark wordt door een PLC systeem aangestuurd, hier zul je dus met regelmaat mee te maken krijgen.

Als allround monteur werk je routine matig aan de hand van een onderhoudsplan, hierin voer je de taken uit. Je verhelpt storingen en gaat tevens op zoek naar de oorzaak zodat de kans op herhaling wordt beperkt.

Je communiceert op een juiste wijze de oorzaak van de storing naar de operators ter preventie. Je initieert procesverbeteringen en denkt mee inzake de bedrijfsvoering van de productie.

Je komt te werken in een ploegendienst zodat de taken evenredig verdeelt worden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier