Storing- & Onderhoudsmonteur Hessing Zwaagdijk
Hoofdkantoor Hessing BV
Zwaagdijk, Netherlands
18 dagen geleden

Vind jij het leuk om mee te denken bij procesverbeteringen, waar wij het tevens waarderen dat je komt met verbetervoorstellen?

En werk je ook graag mee aan het verhelpen van een grote diversiteit aan (complexe) storingen? Bij Hessing Zwaagdijk ben je als Storings-

onderhoudsmonteur de probleemoplosser aan productiemachines op elektrotechnisch en mechanisch gebied!

Over de functie :

Als technische mastermind bij Hessing wordt je regelmatig op de proef gesteld, jij gaat op zoek naar de oplossing achter elk probleem.

In onze productieomgeving werken wij met verschillende soorten machines, daar het voor jou een uitdaging is om zoveel mogelijk machines op je duimpje te leren kennen.

Uiteindelijk ben jij er medeverantwoordelijk voor dat deze op rolletjes lopen! Je voert zowel correctief- als preventief onderhoud uit en verzorgt tevens de administratieve afhandeling daarvan.

Ook neem je bij Hessing deel aan interne projecten, mede omdat je het leuk vind om na te denken over verbeteringen.

Verder als Storings- / Onderhoudsmonteur bij Hessing :

 • Geef je voorlichting en instructies aan medewerkers;
 • Adviseer je over het juiste, maar ook veilig gebruik van de machines;
 • Werken wij in een 4-ploegendienst, daar er bij ons ook op zaterdag en op feestdagen geproduceerd wordt.
 • De ideale collega die wij zoeken :

 • Beschikt over een afgeronde opleiding in de richting van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica of vergelijkbaar;
 • Heeft tevens enkele jaren relevante werkervaring als binnen een productie werkomgeving;
 • Is flexibel inzetbaar, proactief, zelf startend en werkt graag klantgericht.
 • En natuurlijk ben je een echte teamplayer, maar kan je ook goed zelfstandig aan de slag

  Wij bieden :

  Een uitdagende functie bij een fantastisch en gezond familiebedrijf in het West-Friese Zwaagdijk. Bij Hessing Supervers dragen dagelijks honderden collega’s bij aan gezond en vers eten.

  Wij verwerken verse grondstoffen tot onder meer panklare groentes, bewerkt fruit, verse sappen en maaltijdsalades. Deze producten leveren wij uit aan de grote supermarkt-

  fastfoodketens, groothandelaren, cateringbedrijven en inflight cateraars.

  Wat krijg je van ons?

  Een interessante baan voor de langer termijn, waar wij volop mogelijkheden bieden voor o.a. opleiding en ontwikkeling. Tevens bieden wij diverse collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en bovenal een prettige werksfeer.

  Wil je meer weten? Neem contact op met mij (Sjors Pieterse, Recruiter) en ik vertel je er graag meer over! sjorspieterse hessingsupervers.nl / 0228- 351742.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op 'Doorgaan' te klikken, ga ik akkoord met de privacy & voorwaarden van neuvoo en ga ik akkoord met het ontvangen van relevante e-mailtaakwaarschuwingen. (op elk moment annuleren) Kijk hier
  voortzetten
  Aanvraagformulier