De Nederlandse Energie Maatschappij zoekt per direct een Backoffice Medewerker in Rotterdam
YoungCapital
Rotterdam, NL
18 uur geleden
source : Officevacatures

Onze opdrachtgever, de NLE, is in zeer korte tijd uitgegroeid tot de top 5 van de grootste energieleveranciers in ons land.

Ze kan het best worden omschreven als : jong, ondernemend, ambitieus en enthousiast. Je bent lid van het team en zo word je ook behandeld.

Je kan deelnemen aan verschillende projectgroepen. De opdrachtgever investeert in de medewerkers en staat bekend als een informele en open organisatie waarin een prettige werksfeer centraal staat.

Je komt terecht op de Backoffice afdeling op de 4e verdieping van het gebouw. Jij bent onderdeel van het team NLE-facturatie.

Je bent er verantwoordelijk voor dat de klant de juiste factuur ontvangt, je behandelt de correctieverzoeken in SAP en neemt contact op met de leveranciers mocht dat nodig zijn.

je moet dus niet bang zijn om een klant te bellen over de facturen, maar je bedenkt wel altijd 'klant is koning'. Je werkt nauw samen met je collega's en andere afdelingen binnen NLE.

Zij hebben allemaal ruime ervaring in de branche, dus kunnen je alle informatie geven. Ervaring is dus niet belangrijk, daarentegen het enthousiasme om te willen leren wel!

Naast het harde werk is er ook ruimte voor gezelligheid. 's Ochtends drink je een bakje koffie met je collaga's, in de middag loop je de stad in voor een lekkere lunch, speel je een potje tafeltennis en dan is het vrijdagmiddag ook weer tijd voor een borrel!

Functieeisen

 • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau;
 • Je bent beschikbaar tussen de 32 - 40 uur tot eind maart 2019;
 • Je beschikt over een actieve houding, werkt secuur en bent niet bang om de telefoon op te pakken;
 • Je hebt analyserend en probleemoplossend vermogen.
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een bruto uurloon van € 10,38 exclusief vakantie uren;
 • Een reiskostenvergoeding vanaf 5 km;
 • Het is een fulltime functie tot eind maart 2019;
 • Je hoeft geen ervaring te hebben in een soortgelijke functie;
 • Een functie op een toffe locatie in hartje Rotterdam binnen een informeel team;
 • Een organisatie met veel bedrijfsfeestjes en borrels.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier