Mua/Sales Advisor 30u Kiko Hilversum m/v
KIKO MILANO
HILVERSUM, Noord-Holland, Nederland
3 dagen geleden
source : Fashionjobs

Als merkambassadeur of ambassadrice belichaam en vertegenwoordig je onze stijl bij de klant en neem je actief deel aan het dagelijks leven en de commerciële prestaties van de winkel.

Je ontvangt de klanten, adviseert ze bij hun aankopen en verleent ze een dienst van onberispelijke kwaliteit.Je bent een actief en solidair lid van het verkoopteam en je onderscheidt je door je kennis van prestatie-

indicatoren en je inzet om de verkoopdoelstellingen te halen.Je garandeert de kwaliteitsnormen van KIKO op het gebied van uitstraling (uitstalling van producten, merchandising en goed winkelbeheer) in overeenstemming met de procedures.

Je volgt en ondersteunt de waarden van het bedrijf. Als echte "beauty addict" heb je bij voorkeur een opleiding tot schoonheidsspecialiste achter de rug en beschik je over enige ervaring met gespecialiseerde detailhandel.

Naast een uitstekende presentatie en een passie voor mode en make-up, heb je een goed ontwikkeld verkopersinstinct en ben je dynamisch en enthousiast.

Door je klantvriendelijkheid en teamspirit kun je veel voor ons merk betekenen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier