BOA in opleiding Openbaar Vervoer
Facilicom Group
Amsterdam
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Ben je in je bezit van je boa-getuigschrift en klaar voor de volgende stap in jouw carrière en lijkt het je leuk om aan de slag te gaan als boa openbaar vervoer?

Dan is de aanvullende opleiding tot fulltime boa openbaar vervoer misschien wel wat jij zoekt.

Beschik je dus nog niet over een boa-getuigschrift, maar wil je wel graag als fulltime boa aan de slag? Als boa in opleiding stomen we jou in 10 weken klaar voor dit mooie vak.

We bieden je een betaalde opleiding tot boa aan, waarna je (na een positief klikgesprek) per direct aan de slag kunt bij één van onze opdrachtgevers.

Wil je meer weten over wat je te wachten staat tijdens deze betaalde opleiding? Klik dan op de volgende link :

De BOA Plusmodule Openbaar Vervoer kan dus worden gevolgd nadat de BOA Basisbekwaamheid met goed gevolg is afgesloten.

De boa openbaar vervoer opleiding

Tijdens de opleiding tot boa openbaar vervoer doe je kennis op over wet- en regelgeving en hoe je mensen aanspreekt die je daarna als handhaver in het openbaar vervoer van Amsterdam toepast.

De lesstof wordt klassikaal besproken met ondersteuning van digitaal lesmateriaal. Hierin vind je lesstof, oefeningen, en proeftoetsen.

De Module BOA Openbaar Vervoer bestaat uit 3 lesdagen en 3 examendagen.

 • Rechtskennis;
 • Het maken van een combibon;
 • Praktijkmodule Gespreks / en benaderingstechnieken.
 • De opleiding wordt voor je betaald. De tijd die je aan de opleiding besteedt, is voor eigen rekening.

  Voor en tijdens je opleiding kun je gevraagd worden om als toezichthouder te werken. Hierdoor doe je ervaring op die je voorbereidt op je werk als handhaver.

  Je kunt bijvoorbeeld gevraagd worden om toezicht te houden op de naleving van de parkeerbelasting en op het correct aanbieden van afval.

  Je werkt hierbij nauw samen met handhavers.

  Wat ga je doen als fulltime boa openbaar vervoer?

  De dag (of avond) start, natuurlijk onder het genot van een kopje koffie, met een briefing van de aanwezig teamleider. Na de briefing weet je met wie jij je dienst draait en waar je precies aan de slag gaat.

  In de gemeente Amsterdam houd je toezicht en ben je verantwoordelijk voor het handhaven van de wet- en regelgeving in en rondom het openbaar vervoer.

  Als boa ov is geen dag hetzelfde en zijn de werkzaamheden divers. Jij houdt je primair bezig met verstoringen van de leefbaarheid in en rondom het openbaar vervoer.

  Je signaleert overtredingen en spreekt reizigers aan wanneer zij overlast geven of in overtreding zijn. Indien nodig weet jij jouw bevoegdheden op een juiste manier in te zetten.

  Hierbij werk je nauw samen met andere ketenpartners waaronder de politie. Ook sta je reizigers vriendelijk te woord wanneer zij bij je komen met vragen.

  Door jouw inzet zorg je ervoor dat reizigers op een prettige en veilige manier kunnen reizen binnen het openbaar vervoer van Amsterdam!

  Over Trigion City 360

  Trigion City 360 specialist in toezicht & handhaving is onderdeel van Safety Group en levert met haar werknemers een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte, in gemeentes door heel Nederland.

  Na het afronden van de betaalde opleiding, ga je per direct aan de slag met jouw collega’s van de afdeling toezicht & handhaving in één van de gemeentes binnen de provincie Noord - Holland.

  Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat je kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing van ons eigen opleidingsinstituut IVON

  Wat je krijgt

  We belonen jouw harde werk. Je krijgt van ons :

 • Een bonus van maar liefst €250,- wanneer je de opleiding in één keer haalt!;
 • Een salarisindicatie tussen de €2.010,- en €3.016,- per maand o.b.v. 36 uur (na het afronden van de opleiding);
 • Een variabele onregelmatigheidstoeslag tot 65%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • De kans om kosteloos aanvullende opleidingen te volgen via ons eigen opleidingsinstituut IVON academy;
 • Uitzicht op een vast dienstverband bij Trigion City 360 of de gemeente;
 • Is er een match en ken je nog een kandidaat die zich graag wil inzetten voor Trigion City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van €200,- netto.
 • Beschikt de kandidaat al over een BOA - getuigschrift? Dan ontvang je een aanbrengbonus van maar liefst €1.250,- netto!

  Enthousiast?

  Solliciteer dan direct op de vacature fulltime boa ov door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst even meer weten?

  Bel dan met Pieter Löwenthal, recruiter Trigion City 360. Zijn contactgegevens vind je hieronder.

  Wie je bent

  Als boa in opleiding moet je aan een aantal eisen voldoen. Naast dat je binnen een straal van 70 km van Amsterdam woont, neem je het volgende mee :

 • Je bent in het bezit van minimaal een MBO niveau 3 diploma;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Een geldig BOA getuigschrift (of bereid zijn deze via ons te behalen);
 • Een geldig RTGB certificaat (of bereid zijn deze via ons te behalen);
 • Je hebt affiniteit met de wet- en regelgeving;
 • Een geldig rijbewijs B.
 • De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Tijdens de sollicitatieprocedure zal je, net als bij de politie, een medische keuring met sporttest en assessment moeten afleggen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier