Jurist
Personato
Schijndel, NL
1 dag geleden

Kom werken bij ons!

Ben jij die jurist die al meerdere jaren relevante werkervaring heeft en al vele klanten heeft bijgestaan op het gebied van ondernemingsrecht en arbeidsrecht?

Dan zoeken wij jou. Neem vandaag nog contact met mij op!

Omschrijving

Wat jij als jurist doet hoeven wij jou niet meer te vertellen. Je gaat al een tijdje mee in het vak en je staat ervoor open om je meer te specialiseren, of juist meer diversiteit op de afdelingen binnen de organisatie te brengen.

Ook is het mogelijk om meer zelfstandig te gaan werken, met meer ownership en minder stress. Alles is mogelijk! Jouw klantenbestand bestaat uit lokale, regionale én internationale ondernemingen en familiebedrijven.

Als jurist krijg je hier de tijd en ruimte om een persoonlijke band op te bouwen met het management van je MKB klanten en hun juridische vraagstukken naar eigen inzicht op te lossen.

Ook kan jij jouw interne gevraagde, maar ook ongevraagde, rol als jurist mee uitbouwen. Zo kun je écht iets betekenen, niet alleen voor ondernemers maar ook voor je collega’s.

Iedere dag zal je worden uitgedaagd, maar weet dat je er nooit alleen voor staat in een team van zes juristen. De manier van werken binnen deze organisatie is samen-

werken. Met de klant, met je directe collega’s, de andere kantoren van de organisatie in Nederland en met het (inter)nationale netwerk van experts.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier