Client Manager
Macaw
Hoofddorp, NL
5 dagen geleden

Client Manager

In de rol van Client Manager is het van belang dat je de kennis die je hebt van Microsoft-en of Sitecore oplossingen inzet om over de belangrijkste topics die bij onze (potentiële) klanten spelen te praten.

Kennis over trends in Big Data & AI, Cloud Computing, Workplace Solutions, Security of Low Code / No Code, is essentieel.

De vertaalslag maken tussen de vraagstukken waar klanten mee zitten en de oplossingen die Macaw kan bieden, daar gaat het om.

Concreet leg je nieuwe contacten, bezoek je klanten, bouw je relaties op en benut je natuurlijk alle opportunity’s die langskomen! Stakeholder management, het maken van goede accountplannen en het schrijven van uitstekende klantgerichte voorstellen, zijn onderdelen van je werkzaamheden.

In deze rol werk je veel samen met de inhoudelijke specialisten die bij Macaw werkzaam zijn, maar ook met bijvoorbeeld je marketing collega’s.

Het Client Managers Team

Binnen dit team werken 10 collega’s die op een enthousiaste en gedreven manier te werk gaan in een cultuur van samenwerken en delen met elkaar.

Goede energie en drive maakt de teamspirit goed. De Sales Manager stuurt op output, geeft je vertrouwen en managed vanuit de inhoud, niet vanuit controle.

Je wordt gewaardeerd op de impact die je maakt bij klanten, de klanttevredenheid en de groei in omzet. Hoe jij omgaat met je collega’s is zeker niet onbelangrijk!

Jouw achtergrond

Wij zien graag iemand met sales ervaring binnen de IT dienstverlening als toevoeging op het huidige team. Verder ben je natuurlijk :

 • Commercieel gedreven
 • Klantgericht
 • Energiek en overtuigend
 • Leergierig en creatief
 • Kennis van de Microsoft- en / of Sitecore stack
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier