Verzorgende IG
Amstelring
Vreugdehof, Amsterdam
3 dagen geleden

4-36 uur per week

Wil je als verzorgende meer betekenen voor mensen met een somatische indicatie? Wil je net die stap extra doen, waardoor zij de zorg ontvangen die zij verdienen?

Ons team op Vreugdehof heet je van harte welkom. Wil je als verzorgende meer betekenen voor mensen met een somatische indicatie?

Wil je net die stap extra doen, waardoor zij de zorg ontvangen die zij verdienen? Ons team op Vreugdehof heet je van harte welkom.

Werkplek

Vreugdehof is een Verpleeghuis & Revalidatiecentrum gelegen in Buitenveldert, aan de bedrijvige Zuid-as. Op 5 minuten lopen vanaf station RAI en met parkeergelegenheid voor de deur.

De teams in Vreugdehof zijn sinds 2016 zelforganiserend : samen zoek je naar oplossingen en weet je problemen om te zetten in uitdagingen.

Vreugdehof is een locatie met veel capaciteit en een divers aanbod. Wij hebben o.a. groepswonen PG, complexe somatiek en 2 revalidatie-afdelingen.

Verder beschikken wij over een goed (personeels)restaurant, een prachtige binnentuin en diverse andere faciliteiten, zoals een Zorgtechnologie-ruimte, een Strandkamer en een Vakschool voor verpleegkundigen.

Medewerkers vinden Vreugdehof een prettige werkplek, bewoners een prettig (t)huis. Vreugdehof is een afspiegeling van de maatschappij : hier wonen en werken mensen, met een verschillende achtergrond en (seksuele) identiteit, met respect voor elkaar.

Wij zijn dan ook trotse bezitter van De Roze Loper.

Functie

Als betrokken verzorgende IG doe je je werk vol liefde en overgave. Je bent van het doen en aanpakken, geniet van het samenwerken en draait je hand er niet voor om af en toe een extra taak op te pakken.

Daarom kom je ook zo goed tot je recht in ons zelforganiserend team met leuke collega’s. Samen met hen ondersteun je bewoners met een complexe somatische zorgindicatie in hun dagelijkse verzorging.

Je ziet erop toe dat mensen hun medicatie innemen en verricht de verpleegtechnische handelingen. En dat allemaal volgens de individuele zorgplannen die je zelf opstelt in overleg met de bewoners, hun mantelzorgers en het multidisciplinair team.

Het verschil maken

Maar niet alles loopt altijd volgens plan. Soms verandert de fysieke of psychische toestand van bewoners. Omdat je ze van heel dichtbij kent, valt jou dat als eerste op.

Aan jou de uitdaging en de eervolle taak om hen bij te staan. Hoe voelen zij zich? Welke zorg en aandacht hebben zij nu nodig?

Met jouw inlevingsvermogen weet je mensen te prikkelen, bijvoorbeeld om activiteiten te doen die ze nog wel kunnen. En dat is mooi werk, want hoe klein je bijdrage soms ook is, de dank van onze bewoners is groot.

Spreekt dit je aan? Dan hebben we voor jou een leuke werkplek op een van de meest specialistische zorgafdelingen van Amstelring!

Profiel

Bij Vreugdehof willen we alleen het beste voor de bewoners. Dat je plezier uitstraalt en liefdevol je werk doet, staat voor ons op nummer één.

Daarnaast zien we graag het volgende terug :

 • diploma Verzorgende IG (mbo-niveau 3)
 • bevoegd en bekwaam voor al je handelingen
 • groot hart voor ouderen(zorg) met een voorkeur voor complexe somatiek
 • zelfstandigheid in het werk, maar ook gericht op samenwerking binnen het team
 • alertheid : je constateert veranderingen bij de bewoners vroegtijdig
 • communicatieve vaardigheid : je weet goed te rapporteren wat je hoort en ziet
 • creativiteit, enthousiast en komt graag met oplossingen
 • stressbestendig en besluitvaardig
 • goede computervaardigheid
 • Wij bieden

  Net als overal in de zorg zijn je salaris en primaire arbeidsvoorwaarden gewoon volgens CAO VVT ingeschaald in FWG 35. Mooier kunnen we het niet maken.

  Of toch? Onze aanvullende arbeidsvoorwaarden zijn wel erg goed. Een greep uit wat we je allemaal te bieden hebben :

 • Een fijne werkplek en prettige werksfeer : Amstelring staat voor liefdevolle zorg, vrijheid en ruimte voor eigenheid; als medewerker kun je dat alleen bieden als je dat zelf ook ervaart.
 • Mooie extra’s zoals aandacht voor combinatie werk en mantelzorg thuis, een sportplan, eindejaarsuitkering en leuke personeelskortingen op verzekeringen, theater en concerten.
 • Goede scholingsmogelijkheden : je krijgt de kans om je te specialiseren in zorgvragen en door te groeien naar hogere zorgniveaus zoals EVV of Verpleegkundige niveau 4.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier