Technisch medewerker
Roteck Personeelsdiensten
Rotterdam, NL
2 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Deze afwisselende baan, zowel qua werkzaamheden als opdrachtgevers en locaties, brengt jou op uitdagende werken.

Binnen de breedte van de installatietechniek opereer je (uiteindelijk) zelfstandig in de utiliteit. Daarbij ga je geen uitdaging uit de weg en ben je in staat om zelfstandig en vakbekwaam te opereren.

Functieeisen

 • Wat vragen wij?De WIL om te werkenWij zijn op zoek naar iemand die communicatief vaardig is en flexibel is ingesteldEnige ervaring is een préLeergierige houdingOp termijn zelfstandigRepresentatief voorkomenEnthousiast en flexibel;
 • In het bezit van rijbewijs B is een préin het bezit van een relevant diploma in de techniek is een préAanpakkersmentaliteit en inzicht over wat er moet gebeuren.

  In het bezit bent van VCA. Geen VCA? Dan regelen wij dat voor je

  Arbeidsvoorwaarden

  Wat bieden wij?Gevarieerde werkzaamheden, waarbij je deel uitmaakt van een hecht teamSalaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

  Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer.Minimaal 25 vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag.Mogelijkheden om vakgerichte opleidingen en cursussen te volgen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier