TIG Lasser
AB Midden Nederland
Vuren, NL
4 dagen geleden

Dit ga je doen

Onze opdrachtgever produceert machines voor de voedingsindustrie. Je kunt bijvoorbeeld denken aan tanks waar friet wordt gebakken.

Het materiaal wat daar gebruikt wordt is voor het grootste deel RVS. Wij zoeken voor hen een TIG lasser die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Het gaat immers om de voedingsindustrie waar hygiëne zéér belangrijk is.

Dit breng je mee

 • Je hebt aantoonbare affiniteit met TIG lassen en bent bereid om hier verder in te leren
 • Kwaliteit heb je hoog in het vaandel staan
 • Je hebt eigen vervoer
 • Je woont in de omgeving van Vuren
 • Ons aanbod

  Wij bieden je een prachtige baan bij een mooi bedrijf, waar je de ruimte krijgt om dingen te leren. Verder bieden wij een loon volgens CAO.

  Bij wederzijdse tevredenheid en goed functioneren heb je zicht op de mogelijkheid om bij AB Midden Nederland in vaste dienst te komen.

  Ben je enthousiast geworden over de vacature van TIG Lasser? Wacht dan niet langer, klik op de button Solliciteer en maak gebruik van ons korte sollicitatieformulier! We stellen het op prijs wanneer je je CV en motivatie meestuurt.

  Bedrijf

  AB Midden Nederland werkt voor diverse technische bedrijven in de regio. In alle facetten van de techniek is AB Midden Nederland vertegenwoordigd.

  Zo zoeken wij o.a. regelmatig monteurs, lassers en constructiebankwerkers. Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen.

  Werken via AB Midden Nederland betekent werken via een betrokken bemiddelaar die saamhorigheid, persoonlijk werken en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier