Open Sollicitatie!
Eurofins
Rijswijk, NL
4 dagen geleden

Beschrijving van het bedrijf

Een gezonde en veilige wereld voor iedereen. Met mensen die voor elkaar zorgen en elkaar helpen. Daar werken we dag en nacht aan bij Eurofins Clinical Diagnostics.

Wij leveren de hoogste kwaliteit testen en diagnoses in een zo kort mogelijke tijd. Omdat we weten hoe belangrijk een uitslag kan zijn.

Daar kun je op rekenen. Iedere dag weer. Dat is voor ons de kracht van verbinding.

Eurofins Clinical Diagnostics heeft het eerste Hoog Volume Laboratorium van Nederland in Rijswijk opgebouwd en geopend. Dit lab is geopend omdat de vraag naar PCR- testen door de coronapandemie enorm was toegenomen.

Per dag kunnen er in Hoog Volume Lab tot 55.000 testen worden geanalyseerd.

Functieomschrijving

Staat de gewenste functie niet op de site van Eurofins Clinical Diagnostics NL? We zijn met regelmaat op zoek naar Professionals.

Stuur een Open Sollicitatie via de onderstaande link.

Functie-eisen

 • We ontvangen tijdens je sollicitatie graag meer informatie over je achtergrond, je ambities en je ideale baan.
 • Je bent gemotiveerd en enthousiast
 • Humor en een positieve instelling
 • Je leert snel en ben een echte zelfstarter
 • Je kunt je staande houden in een dynamische omgeving
 • Aanvullende informatie

  Een uitdagende werkomgeving binnen een ambitieuze, internationale en sterk groeiende organisatie. De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen de organisatie.

  Een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden. Een team met enthousiaste en gedreven collega's. Kortom : een echte uitdaging voor een ambitieuze, energieke en creatieve professional die denken in oplossingen! Interesse en meer informatie?

  Wil je meer informatie over deze uitdagende functie neem dan contact op met Jeral Balkaran, Corporate Recruiter, jeral.balkaran eucov19lbs.nl

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier