Medium Care Verpleegkundige
Leids Universitair Medisch Centrum
Leiden, NL
21 uur geleden

Je functie

Werken in een omgeving waar je 24 / 7 alert moet zijn en waar de gezondheid van patiënten acuut kan veranderen. Spreekt jou dit aan en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Dan zien wij je graag op de Medium Care als collega.

In het kort

 • Je bewaakt en ondersteunt de vitale functies van onze patiënten
 • Je ondersteunt de patiënt en naasten bij het vervolgtraject, waaronder revalidatie
 • Ook ondersteun je de patiënt en naasten op emotioneel vlak
 • Jouw werk is afwisselend en onvoorspelbaar
 • Wat ga je doen?

  Op de Medium Care liggen patiënten vaak gepland. Zij zijn bijvoorbeeld herstellende van een ingrijpende operatie. Maar soms komt de opname ook onverwachts, bijvoorbeeld na een ongeval of een ernstige aandoening.

  Eén ding hebben de patiënten met elkaar gemeen : hun gezondheid is kwetsbaar. Als medium care verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het bewaken en ondersteunen van de vitale functies van de patiënten.

  Naast de medische zorg die aan mc-patiënten wordt verleend, staat werken op de Medium Care ook in het teken van revalidatie en emotionele ondersteuning van de patiënten en familie.

  Het werk is afwisselend en onvoorspelbaar! Je werkt in een universitaire setting en dit betekent dat je te maken hebt met een uitdagende en veelzijdige patiëntengroep en werkt in een dynamische omgeving.

  Wat vragen wij?

  Wij zoeken een enthousiaste medium care verpleegkundige die over een mbo- / hbo werk- en denkniveau beschikt. Je hebt een opleiding mbo-v, hbo-v of een inservice A-opleiding aangevuld met de MC-opleiding.

  Daarnaast beschik je over een flexibele werkhouding en goede communicatieve eigenschappen.

  Meer informatie

  Voor deze vacature kunnen er referenties opgevraagd worden

  Je werkplek

  De afdeling Intensive Care beschikt over 45 bedden, verdeeld over twee volwassen units, een kinder unit en een Medium Care unit.

  Op iedere locatie worden patiënten verpleegd met verschillende uiteenlopende aandoeningen. De MC-unit vormt een belangrijk onderdeel in de keten tussen de Intensive Care en de verpleegafdelingen van het LUMC.

  De MC-unit heeft 8 bedden. De MC-unit is gelegen naast de IC-units waar intensief mee samengewerkt wordt en heeft een eigen verpleegkundig team en teamleider.

  Carrière in het LUMC

  Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden.

  Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier