Studentenwerk
Youbahn-nl
Utrecht, Utrecht, NL
4 dagen geleden

In Nederland worden heel veel zonnepanelen geproduceerd. Klanten van All-In-View zijn solarteurs en die kunnen middels een softwaresysteem zien of het zinvol is om de panelen te plaatsen op bepaalde locaties voor hun opdrachtgevers.

Gekeken wordt naar de hoeveelheid zon op deze locatie.All-In-View is op zoek naar een YOUBAHN'er die ervoor gaat zorgen dat het platform voor de solarteurs optimaal werkt.

Dit doe je door luchtfoto's te zoeken. Op internet zoek je uit in welke database de luchtfoto te vinden is. Deze wordt geëxploiteerd in het systeem door medewerkers van All-

In-View. Ook kan het zo zijn dat je video's gaat maken. Deze zijn voor customer support. Denk hierbij aan een uitleg hoe een klant / solarteur met het softwaresysteem om moet gaan.

Je moet minimaal een hbo opleiding volgen / afgerond hebben. Liefst Fysische Geografie of een ICT-gerelateerde opleiding, dit is geen eis.

Daarnaast moet je goed Engels kunnen spreken.Van de opdrachtgever krijg je inloggegevens zodra je ingepland bent, je werkt namelijk vanuit huis! Ideaal toch?

Belangrijk is dat je komende twee weken 4 uur per week beschikbaar bent. Mocht deze datum niet schikken? Bel ons dan even.

Je bent een ICT ingestelde HBO of WO student Je bent handig met kabels, snoeren en computer uitdagingen Je hebt een aanpakkersmentaliteit Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Een afwisselende job met aantrekkelijk uurloon Mooie werkervaring Goed salaris Zelf bepalen wanneer je werkt

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier