Open application
Bureau Veritas
Omgeving Midden Nederland
2 dagen geleden

Wie zijn wij?

Wij zijn Bureau Veritas, een internationale leider in de TIC-markt (testen, inspecteren, certificeren). Bureau Veritas’ missie is om de wereld een veiligere plek te maken voor iedereen en wij zetten ons hiervoor in verspreid in meer dan 140 landen met ruim 75.

000 professionals. We werken samen met de grootste merken en bedrijven aan innovatieve oplossingen om te zorgen dat doelstellingen met betrekking tot kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu worden behaald.

In Nederland bestaat Bureau Veritas uit 3 divisies, waarvoor wij regelmatig professionals zoeken die onze teams kunnen versterken.

In Amersfoort is Industry & Facilities gevestigd. Industry & Facilities voert technische inspecties en controles en managementsysteemaudits uit.

In Rotterdam Centrum is Marine & Offshore gevestigd. Marine classificeert schepen voor de hele levensfase, van het ontwerp tot aan operationeel gebruik.

In de Botlek en het Havengebied van Amsterdam is Commodities gevestigd. Commodities voert testen en analyses uit op oliën, mineralen, steenkool, goederen, etenswaren en nog veel meer.

Wil jij werken bij deze indrukwekkende internationale organisatie, maar zie je geen passende vacature? Dien dan een open sollicitatie in via dit formulier.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier