Anesthesiemedewerker (Chirurgie Volwassenen)
Erasmus MC
Rotterdam, Netherlands
3 dagen geleden

Functie inhoud

Werken op een top-OK waar je te maken krijgt met zeer uiteenlopende specialismen en bijzondere ingrepen. In een omgeving waarin collegialiteit en professionaliteit meer dan mooie woorden in een vacaturetekst zijn maar gedragen worden door het hele team.

Er is niet één specifiek element aan het werk dat het vak als Anesthesiemedewerker bijzonder maakt. Het is de combinatie van samenwerken, techniek en aandacht voor de patiënt die maakt dat je enthousiast bent over dit vak.

Je krijgt energie van het teamwork waarin je een onmisbare schakel bent om de patiënt in zo optimaal mogelijke conditie te houden om de ingreep te doorstaan.

Het werken met veel verschillende complexe apparatuur en ons splinternieuwe OK-complex doet ook je technisch hart sneller kloppen.

Daarnaast weet je met jouw inlevingsvermogen en échte aandacht patiënten gerust te stellen, essentieel op een moment dat voor hen vaak erg spannend is.

Je werkt op bepaalde gebieden nauw samen met de anesthesioloog, veel werk zul je ook zelfstandig doen.

Emre, anesthesiemedewerker : Ik vertel je graag meer over mijn werk bij Erasmus MC. Geen dag is hetzelfde . .

Werkomgeving

In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen.

In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

Onlangs zijn de deuren van het nieuwe hypermoderne OK-complex geopend. Hier worden alle ingrepen bij volwassen patiënten verricht.

De OK’s voor ingrepen bij kinderen zijn gehuisvest in het Erasmus MC-Sophia, hier vinden ook (spoed) sectio’s plaats.

Op de OK van Erasmus MC is geen dag hetzelfde. Hier kom je ingrepen tegen die je in weinig andere ziekenhuizen ziet. Zware traumapatiënten uit de hele regio worden hier binnengebracht voor levensreddende ingrepen.

Met regelmaat worden orgaantransplanstaties, hartoperaties en complexe oncologische ingrepen uitgevoerd. Weliswaar ben je soms bij minder operaties dan in een perifeer ziekenhuis, maar de operaties zijn meestal diverser, complexer en uitdagender.

Topzorg voor de patiënt gaat hier voor alles.

Naast goede faciliteiten waarmee jij je werk optimaal kunt doen, vinden wij goede communicatie en vertrouwen in elkaar erg belangrijk.

Dit zie je terugkomen in ons dagelijks handelen maar ook in regelmatige informele (trainings)momenten waarin we hierin investeren.

Profiel

Je bent in het bezit van het diploma Anesthesiemedewerker. Je volgt de ontwikkelingen binnen het vakgebied, het komt regelmatig voor dat je je verdiept in een ingreep of techniek die je nooit eerder hebt gezien.

Ook zijn er andere momenten waarop je je kennis en vaardigheden verder ontwikkelt zoals klinische lessen en trainingen. Goed kunnen samen werken vinden we erg belangrijk, elke operatie is een teamprestatie.

Je beschikt over goede contactuele vaardigheden. Omdat dingen regelmatig anders lopen dan gepland en je werkt in wisselende teams is flexibiliteit ook van groot belang.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling.

Wat bieden wij

Een functie met perspectief waarbij we altijd de intentie hebben om je een vast dienstverband te bieden. Daarnaast kom je te werken in een omgeving die je veel opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden biedt.

Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.706,- (schaal ANM) bij een volledige werkweek van 36 uur.

Per 1 september 2019 is er een marktconforme toelage van toepassing. Goed om te weten is dat het Erasmus MC een flinke bijdrage aan je pensioen betaalt wat een positief effect heeft op je nettosalaris.

Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3% van het jaarsalaris, een individueel reiskostenbudget en studiemogelijkheden.

De zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier