Stockroom Associate
Tommy Hilfiger
Den Haag, Netherlands
1 minuut geleden

Design Your Future at PVH

Stockroom Associate- Tommy Hilfiger

About the Company

Tommy Hilfiger is een internationaal, iconisch lifestyle brand dat reeds jarenlang en met enige bravoure het Nederlandse modelandschap kleur geeft en mee bepaalt.

Voor de Tommy Hilfiger Store Den Haag zijn we op zoek naar een dynamisch talent om ons team te versterken.

Position Description

Als Stockroom Medewerker ben jij verantwoordelijk voor het op orde houden van het magazijn en zie jij erop toe dat de winkel altijd helemaal bevoorraad is.

De collega’s op de werkvloer kunnen erop vertrouwen dat de producten op tijd worden aangevuld waardoor zij de klanten kunnen voorzien van de excellente service die zij verdienen.

Position Requirements

Jij hebt je zaken altijd zo goed voor elkaar en regelt het allemaal! Je bewaakt altijd het overzicht, bent stressbestendig en houdt je hoofd altijd koel.

Zijn dit zinnen die je regelmatig hoort? Dan is er maar 1 plek waar jij wil werken : En dat is natuurlijk bij ons!

Dus, ben jij die accurate, flexibele, energieke aanpakker die wij zoeken? Twijfel niet langer en laat ons weten wie je bent!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier