Helpende zorg en welzijn (aandachtsgebied voeding)
Zorg Interim
Hoorn
3 dagen geleden

Waar je komt te werken

Lindendael ligt tegen het centrum van Hoorn aan en het openbaar vervoer is op loopafstand. In Lindendael wordt diverse vormen van zorg aangeboden.

De Bloemenwijk is een woonvorm voor mensen met een lichamelijke zorgvraag en de Bomenwijk heeft kleinschalige woonvormen voor mensen met dementie.

Naast langdurig verblijf biedt Lindendael ook revalidatie en palliatieve zorg. Het woonzorgcentrum heeft een eigen advies- en behandelcentrum, een dagbehandeling en een dagopvang.

Werk je in Lindendael, dan begeleid en ondersteun je samen met je collega’s de bewoners van deze locatie. Bij Omring streven we ernaar dat de bewoners zo veel mogelijk wonen zoals thuis’.

We houden rekening met de dagelijkse routine die de individuele bewoners gewend zijn. We verdiepen ons in wat de individuele bewoners belangrijk vinden.

We bieden een warme en vertrouwde omgeving, maar dan met zorg, begeleiding en behandeling. Daarbij vinden we het belangrijk dat mensen zo veel mogelijk zichzelf kunnen zijn en zoeken we altijd naar wat mensen nog zelf kunnen en willen.

Wat je gaat doen

Als Helpende met aandachtsgebied voeding help je op basis van het individuele zorgplan de cliënten bij het nuttigen van hun dagelijkse maaltijden.

Je voert je werkzaamheden uit vanuit de woonkeuken op afdeling Roos. Je ondersteunt de bewoners bij het nuttige van de maaltijden en zorgt voor de uitreiking van de persoonsgebonden dieetproducten van de bewoners.

Bij alles wat je doet heb je het zorgplan in je achterhoofd en moet er ad hoc een beslissing worden genomen, dan handel je doortastend en doe je dit op basis van gemaakte afspraken.

Jij hebt

 • een afgeronde opleiding Helpende niveau 2;
 • een verantwoordelijke en respectvolle werkhouding;
 • goede communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Jij bent

 • enthousiast, gemotiveerd en flexibel inzetbaar.
 • Wij zorgen voor

 • ruimte om te groeien als professional en als mens. Samen met je collega’s werk je in een inspirerende werk- en leeromgeving, waar je alle ruimte krijgt om het beste uit jezelf te halen;
 • de mogelijkheid je te blijven ontwikkelen. Als medewerker van Omring heb je onbeperkt toegang tot www.goodhabitz.com, een website met meer dan honderd online trainingen zoals blijven innoveren, persoonlijke effectiviteit, management en mindfulness;
 • een gratis cultuurlidmaatschap via www.cultuurwerkt.nl. Met dit lidmaatschap krijg je jaarlijks korting op meer dan 500 culturele uitjes zoals films, musea, musicals en theatervoorstellingen;
 • een gratis Omringpas waarmee je korting krijgt op diverse verzekeringen. Bovendien krijg je met de Omringpas korting bij de Omringwinkels, op trainingen en workshops, op service aan huis en bijvoorbeeld op advies van een zorgconsulent;
 • een contract op basis van 14 tot 18 vaste contracturen per week (aantal uur in overleg);
 • een salaris tussen de € 1.863,09 en € 2.555,74 conform CAO VVT schaal 25 op basis van een fulltime dienstverband;
 • een aantrekkelijke eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier