Steigerbouwer 1
Faber Personeelsdiensten
Bunschoten-Spakenburg
9 uur geleden

Wat jij gaat doen

Als leerling steigerbouwer stroop je de mouwen op en ga je dagelijks aan de slag om de regio te voorzien van de beste steigers.

Het werk als steigerbouwer is uitdagend en afwisselend. Je gaat aan de slag binnen een jong en energiek team. Als steigerbouwer werk je op hoogte en werk je veilig.

Dagelijks leer je de fijne kneepjes van het vak en ontwikkel je jouw verder. De steigers van onze opdrachtgever vind je overal terug, waardoor jij als leerling steigerbouwer ook overal komt.

Kort samengevat : als leerling steigerbouwer heb je dagelijks afwisselend teamwerk!

Werken als Steigerbouwer? Wat jij wilt, dat hebben wij.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

De steigers worden opgebouwd bij verschillende projecten je werkt altijd samen in een team. Je werkt volgens een duidelijke planning.

Er wordt gewerkt met stalen steigers, dit betekent gedegen maar ook zwaar werk levert. Als steigerbouwer ben je dagelijks fysiek aan het werk.

Word je hier blij van? Reageer direct zodat wij je als leerling steigerbouwer aan het werk kunnen helpen.

Ben jij de kandidaat

Dan ben jij op zoek naar een baan als leerling steigerbouwer. Jij wilt jezelf ontwikkelen door te werken en je bij te scholen in het vak als steigerbouwer.

Je bent een harde werker, houdt van buitenwerk en je gaat voor je kans als steigerbouwer. Je bent vanzelfsprekend zelfstandig en flexibel.

Wat wij bieden

Als steigerbouwer verlonen we jouw conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je : salaris conform Bouw CAO ontvangt, dus meestal tussen de € 2.

300 en € 3.000 per maand. Daarnaast bouw je vanaf dag één BPF pensioen op.

Ook heb je bij Faber de keuze voor het TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%).

Uiteraard heb je 25 vakantiedagen, 20 ATV dagen, 3 kort verzuim dagen en 10 of 13 seniorendagen als jij daar recht op hebt.

Daarnaast bieden wij jou opleidingen aan en spaar jij als steigerbouwer bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus.

Hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer.

Waarom? Wij vinden belangrijk dat jij je thuis voelt in je vak.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden of wil je meer weten? Solliciteer dan snel of neem (vrijblijvend) contact met ons op. Onze accountadviseur in Amersfoort Luuk helpt je graag verder en is telefonisch of per whats-app te bereiken op 06-12 56 11 78

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier