Logistiek medewerker
Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd
Hoogeveen
14 uur geleden

Functie omschrijving

Als logistiek medewerker focus je op het logistieke proces rondom unieke items, zoals auto’s, kleding en sieraden. Deze hebben ieder hun eigen verhaal : vandaag zie je er iets over op televisie, morgen staat het bij ons.

Dat maakt werken in ons hechte team bijzonder. Maryenka van der Weg, teamleider productieteam Hoogeveen bij Domeinen Roerende Zaken.

De drijvende kracht zijn achter het logistieke proces van ontvangst, opslag, teruggave en vernietiging van unieke goederen op onze prachtige locatie in Hoogeveen.

Dat is wat ons iedere dag motiveert als productieteam. Ons team bestaat uit twintig gedreven collega’s. Onze missie? Samenwerken om het logistieke proces zo vlot mogelijk te laten verlopen.

We zorgen voor de administratieve afhandeling, fysieke overdracht en zorgvuldige opslag van goederen. Hierbij staan we continu in contact met collega’s, opsporingsinstanties en klanten.

Je draagt als logistiek medewerker zorg voor het proces van ontvangst en de opslag van goederen. Dit houdt in dat je de goederen fysiek in ontvangst neemt.

Daarna inspecteer je ze en controleer je of de bijgeleverde administratie klopt. Zijn er verschillen? Dan maak je er melding van en los je deze op met de betrokkenen.

Is de administratie in orde? Dan kies je de juiste manier om de goederen op te slaan.

Ook bij eventuele verplaatsing van goederen kom jij in actie. Je garandeert dat ze niet beschadigen, transporteert ze naar aangegeven locaties en draagt ze over.

Tot slot sta je klanten te woord en begeleid je ze naar de opslagplaats wanneer ze hun goederen ophalen. Zin in zo’n baan waarin teamwork, enthousiasme en klantvriendelijkheid voorop staan?

Dan ontmoeten we je graag.

Functie-eisen

 • Je hebt vmbo-niveau en administratieve kennis.
 • Je hebt een rijbewijs B, een groot rijbewijs CE en een heftruck-certificaat.
 • Je woont maximaal dertig kilometer van onze locatie in Hoogeveen, waardoor je tijdens piketdiensten snel op locatie kunt komen.
 • Je hebt oog voor de klant, het resultaat én de samenwerking.
 • Je stelt je flexibel en stressbestendig op.
 • Arbeids voorwaarden

 • Salaris niveau schaal 4, schaal 5
 • Maand salaris Min €2.005 Max. €2.756 (bruto)
 • Dienst verband Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
 • Contract duur 2 jaar
 • Maximaal aantal uren per week 36
 • Overige arbeids voorwaarden

  Naast het salaris ontvang je een individueel keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je brutojaarsalaris) en tijd.

  Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst.

  Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaalvriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

  Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je ov-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

  Bijzonderheden

  We willen dat iedereen zich thuis voelt en zichzelf volledig kan ontwikkelen bij het ministerie van Financiën. Want samen werken aan een financieel gezond Nederland is waar we voor staan.

  Dit doen we vanuit verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten, omdat we geloven dat dit onze denkkracht vergroot.

  Iedereen is welkom ongeacht culturele achtergrond, leeftijd, arbeidsvermogen, gender of seksuele voorkeur. Met jouw unieke bijdrage spelen we beter in op de behoeften uit onze samenleving.

 • De vacature wordt gelijktijdig in- en extern opengesteld.
 • Interne medewerkers en medewerkers met een bijzondere status (Van-Werk-Naar-Werk kandidaten en medisch herplaatsingskandidaten) hebben voorrang.
 • De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op vrijdag 21 mei 2021 op onze locatie in Hoogeveen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier