Basis Psycholoog Slaapcentrum
Medisch Centrum Haaglanden
Den Haag, Netherlands
8 dagen geleden

Wat ga je doen?

Het slaap-psychologische team maakt onderdeel uit van de organisatorische eenheid (OE) Centrum voor Slaap en Waakstoornissen binnen HMC.

Wij beschikken over één van de oudste en grootste slaapcentra van Nederland met een tertiaire functie op het gebied van de diagnostiek en behandeling van slaap / waakstoornissen voor zowel volwassenen als kinderen.

Het centrum onderscheidt met primair neurologische slaapstoornissen (waaronder de hypersomnie, parasomnie en beweging-gerelateerde slaapstoornissen), ademhaling gerelateerde slaapstoornissen en insomnie-

en circadiane ritmiekstoornissen. Alle state of the art’ diagnostische methodologieën en technieken voor zowel een ambulante als klinische setting zijn aanwezig.

Het slaap-psychologische team behandelt de insomnie- en circadiane ritmiek stoornissen van volwassenen en kinderen waarbij co-

morbiditeit van overige psychopathologie, medische en andere slaapstoornissen veelvuldig voorkomen.

De functie

Voor HMC Westeinde zijn wij per direct op zoek naar een geïnteresseerde basis psycholoog met affiniteit voor volwassenen én kinderen me slaapproblemen.

In deze functie behandel je zelfstandig patiënten met slaap- en waakstoornissen. Je hebt ervaring met cognitieve gedragstherapie voor insomnie en werkt in een team van vijf psychologen en drie neurologen.

Je bent verantwoordelijk voor de indicatiestelling en de behandeling van de patiënten en bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de uitvoering van het behandeltraject.

Je voert intake gesprekken gevolgd door individuele gesprekken of groepsbehandelingen. Samen met de patiënt en of ouders / verzorgers stel je een behandelplan op en onderhoud je contact met o.

a. de hoofdbehandelaar, mogelijke medebehandelaars en huisartsen. Je neemt deel aan het multidisciplinaire overleg op het slaapcentrum en de wekelijkse casuïstiek besprekingen.

Je bent scherp op zaken die beter kunnen, zowel in de kwaliteit van zorg als in patiëntbeleving. Je werkt binnen een hecht team van professionals en jouw initiatieven kunnen het verschil maken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier