Applicatie Engineer Building Automation, Nieuwegein
ENGIE
Nieuwegein, UT, Netherlands
2 dagen geleden

EQUANS is de nieuwe naam van ENGIE Services

De afdeling Building Automation richt zich als system integrator op alle gebouwautomatiserings-projecten binnen de utiliteitsbouw.

Automatisering is de verbindende factor tussen de verschillende disciplines zoals elektrotechniek, ICT, meet- en regeltechniek en security.

Building automation bij EQUANS onderscheidt zich met integrale automatiseringsoplossingen, door de gewenste functionaliteit (comfort, bediening) en beheer (onderhoud, energie) bij onze klanten te waarborgen.

Dit ga je doen als Applicatie Engineer Building Automation

Als Applicatie Engineer Building Automation bij EQUANS ben jij degene die er softwaretechnisch voor zorgt dat integrale building automatisering oplossingen worden gerealiseerd en juist functioneren.

Denk hierbij aan complete gebouw management systemen waar alle denkbare installaties op aangesloten zijn zoals klimaat (HVAC), beveiliging, verlichting, toegangscontrole en energiemonitoring.

Dit alles op basis van functioneel ontwerp gebaseerd op gebruikers behoefte.

Je denkt en ontwerpt vanaf het begin mee en verzorgt uiteindelijk de programmering, implementatie en inbedrijfstelling van de besturingssoftware.

Binnen diverse utilitaire omgevingen zoals ziekenhuizen, datacentra, overheid, vastgoed en financiële instellingen kan je jouw expertise tonen.

Daarnaast zul je voldoende uitdaging vinden bij markante integrale en duurzame energieprojecten in de high end markt. Je bent afwisselend op een project bezig, de standplaats Nieuwegein of werkt vanuit een van onze andere kantoren.

Deze flexibiliteit biedt je de mogelijkheid je werk leuk en interessant te houden.

Dit breng je mee

 • Een technische HBO opleiding, bij voor keur informatica;
 • Interesse in gebouw beheer systemen (GBS) in de meet- en regeltechniek (HVAC);
 • Goede kennis van DDC systemen, Schneider Electric Ecostruxure is een pre;
 • Ervaring in Visual Basic of Plain English;
 • Bereid tot het volgen van opleidingen.
 • Hiernaast beschik je over de volgende eigenschappen :

  Goed analyserend vermogen

  Wat bieden wij je

  Je kom te werken in een hecht team. In het team staan we voor elkaar. Samen met een mix van ervaring, zowel junior als senior niveau, pakken we de projecten samen op.

  Doordat onze projecten bij diverse opdrachtgevers kunnen zijn, werk je de ene dag aan een project binnen de high-end kantorenmarkt en de volgende dag aan een project binnen een ziekenhuizen.

  Doordat je afwisselend op kantoor werkt of op locaties, is elke dag interessant. Natuurlijk kun je altijd bouwen op de kennis en kunde van je collega’s.

  We bieden je een dienstverband van 40 uur per week met een aantrekkelijk salaris. Ook je secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima in orde.

  Zo heeft EQUANS speciaal voor haar medewerkers prijsafspraken gemaakt met een aantal bedrijven. Daardoor profiteer jij van kortingen tot wel 65% op onder meer auto- en computeronderdelen, mobiele telefonie en reizen.

  Daarnaast hebben we een goede ziektekostenregeling en uitgebreide opleidingsmogelijkheden voor je en wordt ook je pensioen goed geregeld.

  Tot slot heb je met 38 vrije dagen naast je werk veel vrije tijd. We hebben een thuiswerkbeleid datr je voorziet naast de nieuwste apparatuur, in de mogelijkheid je werk flexibel in te delen.

  Wij zijn EQUANS

  EQUANS is de nieuwe naam van ENGIE Services Nederland. Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.

  500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid.

  Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland.

  Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd : op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

  Zo kun je solliciteren

  Denk jij geschikt te zijn of op basis van je ervaring of ambities van toegevoegde waarde te kunnen zijn, dan willen we je heel graag leren kennen.

  Ook als de standplaats niet direct overeenkomt, nodigen we je graag uit on te reageren Flexibel als we zijn denken we dan in oplossingen! Graag.

  Voor vragen kun je contact opnemen met Rijk van der Linden, via rijk.van.der.linden engie.com of telefonisch op 06 822 253 07.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier