Trouble Shooters op de Customer Support - 2200 euro pm
XL Studenten Uitzendbureau - Rotterdam
Waalwijk (gezondheidszorg), Waalwijk (gezondheidszorg), Nederland
4 dagen geleden
source : Joblift

XL Studenten Uitzendbureau is voor haar opdrachtgever op zoek naar Customer Support Medewerkers in Waalwijk. Dit is een echte, fulltime baan!Onze opdrachtgever is een marktleider in de gezondheidszorg.

Zij richten zich op orthopedische hulpmiddelen ter ondersteuning van het bewegingsapparaat van het menselijk lichaam. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld braces, steunzolen en prothesen.

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de inkomende telefoon, administratieve handelingen en beantwoordt allerlei vragen.

Dit kunnen telefoontjes zijn van klanten die vragen hebben over een product of bestelling, een afspraak in willen plannen met een specialist, of algemene vragen hebben over het bedrijf en de dienstverlening.

Ook ben je zelf actief met inplannen van afspraken en behandel jij al het mailverkeer. Daarnaast ben jij een verzamelaar van klantdossiers, jij brengt orde in de stapels en archiveert deze.

De ideale kandidaat beschikt over administratieve werkervaring, daarnaast heb je ook ervaring met Excel en Word. Je neemt initiatief en bent stressbestendig.

Werken in een dynamische omgeving is jou niet onbekend. Op maandbasis is er een bruto loon tussen €2.000,- en €2.200,- gekoppeld op basis van leeftijd en ervaring.

Ben jij een communicatief sterke duizendpoot en zoek jij een fulltime baan voor een lange periode? Dan is dit iets voor jou!-

 • Minimaal mbo werk- en denkniveau; - Woonachtig in omgeving Waalwijk; - Fulltime beschikbaar voor een lange periode; - Ervaring in een administratieve functie;
 • Communicatief sterk; - Initiatiefrijk; - Klant- en resultaatgericht; - Organisatorisch aangelegd.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier