Callcenter agent outbound
Youbahn-nl
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, NL
4 dagen geleden

Via YOUBAHN kun je als callcenter medewerker outbound aan de slag bij uiteenlopende opdrachtgevers. Jouw werkzaamheden zijn B2C en outbound.

Dat houdt in dat jij potentiële klanten telefonisch benadert met een mooi aanbod.Je belt bijvoorbeeld om abonnnees te werven voor dagbladen of om donateurs voor goede doelen te werven.

Ook kan je opdracht gericht zijn op het verkopen van diensten of producten aan bestaande klanten of prospects.Je geeft uitleg en overtuigd hoe aantrekkelijk het is om met de organisatie waarvoor je belt in zee te gaan.

Je bent een slimme HBO of WO student of recent afgestudeerd Je bent zelfstandig en je hebt een aanpakkersmentaliteit Je beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal Je hebt een prettige en goed verstaanbare telefoonstem Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden Je voelt je thuis in een commerciële omgeving

Afwisselende jobs : super leuk om bij te verdienen Vrijheid : baas over je eigen werkweek Goed salaris : ruim €9,- per uur en wekelijks uitbetaald Een disruptieve werkgever die voorop loopt in de markt

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier