Assistent operator Heijningen
Tempo-Team
Heijningen, NL
9 dagen geleden

Ben jij niet bang om je handen vies te maken? Vind jij het ook niet erg om in de productie te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze opdrachtgever uit Heijningen is per direct op zoek naar een nieuwe assistent operators voor de afvullijn. In deze functie werk je in een hecht team waarin je kwaliteit en veiligheid nastreeft.

Takenpakket :

 • Het lossen van grondstoffen aan de hand van batches;
 • Het bedienen, controleren en bijsturen van apparatuur;
 • Zorg dragen voor de juiste verpakking en hoeveelheid
 • Zorg dragen voor de juiste labelling van de verpakking
 • Het schoonhouden en onderhouden van de installaties;
 • Wie wij zoeken :

 • Je hebt ervaring in een productieomgeving;
 • Je hebt kennis van de Nederlandse taal (woord en geschrift);
 • Je bent minimaal 39 uur per week beschikbaar
 • Je bent bereidt om in 2 ploegen te werken
 • Je beschikt over eigen vervoer
 • Ben jij enthousiast geworden van de bovenstaande vacature?

  Twijfel dan niet en solliciteer direct via de sollicitatiebutton of stuur een mailtje naar Voor meer informatie kan je bellen naar 0164-

  259400 of 06-22869803 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Tempo-Team : een HR-dienstverlener met visie Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes.

  Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.

  Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk.

  Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt.

  Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.

  Ons doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-

  oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen -

  een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk.

  Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier