Start in januari als relatiebeheerder voor een multinational in Amsterdam
YoungCapital
Amsterdam, Nederland
7 dagen geleden

Wat ga je doen? Reed Business Information is een internationaal bedrijf met 198 vestigingen verspreid over de hele wereld.

Een groot deel van werkend Nederland maakt gebruik van de services en pakketen die Reed B.I. aanbiedt. Jouw doel is om deze pakketten aan te bieden aan HR professionals, accountants en fiscalisten.

Door jouw enorme enthousiasme en overtuigingskracht is dat geen enkel probleem. Taakomschrijving Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de (oud) klanten, relaties en orders van Reed Business Information.

Aan jou de uitdaging om het klantenbestand te vergroten, je klanten te behouden en het generen van meer omzet uit bestaande (80%) en nieuwe klanten (20%).

Je denkt mee met de klant en neemt daarin zelf het initiatief. Aan (potentiele) klanten en oud-klanten ga je actief cross-

en upsellproducten aanbieden. Daarbij is het belangrijk om de klanttevredenheid hoog te houden en altijd klaar te staan met de juiste informatie.

Het team bestaat uit zes werknemers, waarin enthousiasme en eigen inbreng belangrijk is. Je rapporteert aan de teammanager customer service en marketingmanager.

Samen signaleer je trends in de werkzaamheden, kom je met suggesties en hou je elkaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Their Business Business is het verkopen van software aan HR professionals, accountants en fiscalisten. Hierbij moet je denken aan het aanbieden van een soort kennisportaal op het gebied van content en data-

analyse. Alle producten hebben een sterke positie in hun markt. Als relatiebeheerder ben je vooral actief met producten als FiscaalTotaal, RADAR en Nextens.

 • Wat wij bieden : Werken bij een internationaal bedrijf met internationale doorgroei mogelijkheden;Een goed salaris en een bonusregeling : Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng;
 • Vanaf januari 2019 fulltime aan de slag met een werkweek van 37,5 uur;Een mooie moderne werkplek met een jong, hecht team.

  Wat wij vragen : Minimaal een hbo-diploma; Je hebt 1 tot 2 jaar werkervaringJe hebt van nature een commerciële drive en krijgt energie van het behalen van targetsJe spreekt en schrijft goed Nederlands en bent communicatief sterk Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen?

  Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier