Junior Manufacturing Excellence Engineer
abbot
Olst, Netherlands
4 dagen geleden

Job Description

Abbott Biologicals Olst is wereldwijd verantwoordelijk voor het afvullen van lactulose, de productie van hormoonpreparaten en het formuleren van Mebeverine.

Daarnaast wordt op de vestiging het griepvaccin Influvac® afgevuld en vindt er contract manufacturing plaats. Voor deze producten geldt Abbott Biologicals in Olst als hét center of excellence.

Momenteel zijn wij op zoek naar een :

Jr. Manufacturing Excellence Engineer

Waar kom je te werken?

Binnen onze fabriek en afdeling Sterile Products welke zich richt op het vullen en verpakken van injectables, waaronder het griepvaccin.

Wat ga je doen als Jr. Manufacturing Excellence Engineer ?

De Manufacturing Excellence engineer is een belangrijke schakel tussen de operationele afdeling enerzijds en desupportafdelingen, zoals onder andere afdeling Maintenance en Technical support, anderzijds.

Je ondersteunt deze afdelingen proactief door in te spelen op proces technische verbetertrajecten, zowel correctief als preventief.

Daarnaast speel je een belangrijke rol in het verder optimaliseren van productieprocessen en aanverwante procesinstallaties.

Als Manufacturing Excellence Engineer draag je zorg voor een optimale performance m.b.t. kwaliteit, kwantiteit, efficiëncy, kosten en routing van de productieprocessen in één of meer productieafdelingen, rekening houdend met kwaliteits-, milieu-, veiligheids-, GMP / ISO en Arbo-eisen.

Deze wordt hierin begeleid en ondersteund door de direct leidinggevende.

Wat worden je taken en verantwoordelijkheden als Jr. Manufacturing Excellence Engineer?

Schakelfunctie tussen productie, maintenance en technical support ten einde de productieprocessen en aanverwante installaties technisch optimaal en efficiënt te laten verlopen.

Zorgen dat er op een veilige manier gewerkt kan worden met alle productieapparatuur en installaties en dat deze voldoen aan de hiervoor geldende richtlijnen.

Voert analyses uit met betrekking tot de technische beschikbaarheid van de productieprocessen en doet aan de hand van de analyseresultaten voorstellen tot verdere optimalisaties.

Ten einde op de hoogte te blijven van de overall performance van de productielijnen en daarnaast mogelijkheden tot verbetering te bespreken.

Je geeft ondersteuning en advies binnen de productieafdeling waar je werkt bij het oplossen van complexe technologische problemen.

Je schakelt wanneer nodig met toeleveranciers of andere afdelingen buiten onze vestiging in Olst.

Wat voor kennis en ervaring neem je mee?

Je hebt een technische HBO opleiding afgerond, b.v. richting werktuigbouwkunde, mechatronica, industriële automatisering technische bedrijfskunde, computer science of software enginering

 • Je bent net afgestudeerd of hebt maximaal 2 jaar werkervaring binnen het vakgebied;
 • Je hebt een praktische en pragmatische instelling;
 • Je bent kritisch en pro-actief in je handelen;
 • Je beschikt over goede analytische vaardigheden;
 • Je bent communicatief sterk en werkt graag in teamverband;
 • Je beheerst de Engelse taal en hebt enige kennis van Duits;
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar.

  Hoe solliciteer je?

  Als je interesse hebt in deze vacature, in werken bij Abbott en je herkent je zelf in het bovenstaande profiel, dan ontvangen wij graag je reactie.

  Je kunt solliciteren met je CV en motivatie via onze website. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Valeria Calenici, Recruiter via recruitment.netherlands abbott.com.

  Onderdeel van onze selectie procedure is het nagaan van referenties en het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag.

  Daarnaast kan een assessment center onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.

  AN EQUAL OPPORTUNITY EMPLOYER Abbott gelooft in de kracht van diversiteit en inclusie

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier