Ga aan de slag als interimmer bij Yacht en breng je carrière in een stroomversnelling!
YACHT
Amsterdam, NL
15 uur geleden

Over de functie

Wij hebben ruimte voor nieuwe collega’s die graag bij de mooiste en interessantste opdrachtgevers ervaring willen opdoen, inhoudelijk betrokken zijn, enthousiast, afwisseling zoeken én vakgenoten ontmoeten.

Als interim professional bij YACHT ben je verbindend daadkrachtig en deskundig.

Samen met jouw collega's van YACHT werk je aan je eigen ontwikkeling en die van onze klanten. Je gaat verschillende opdrachten doen binnen jouw expertise waarbij ook wij kijken naar de uitdaging voor jou.

Opdrachten bij bijvoorbeeld Tata Steel, Vodafone Ziggo, Akzo Nobel, KLM, ABN AMRO, Philips, KPN en Achmea . YACHT heeft een enorm netwerk, zowel met grote bekende spelers, het mkb, maar ook met start-ups.

Iedere klant en iedere situatie is anders. Hierdoor neem je telkens weer best practices mee en help je een volgende klant ook weer vooruit.

Daarnaast heb je binnen YACHT betrokken en enthousiaste collega's die ook met elkaar meer uit hun expertise halen. Zo kun je je aansluiten bij één van onze expert-

teams, zelf een nieuw initiatief starten, een whitepaper schrijven of een nieuwe tool ontwikkelen. Heb jij een goed idee?

Dan kan je bij ons helemaal los. Buiten de vakinhoudelijke ontwikkeling helpen we je natuurlijk ook op je persoonlijke competenties vooruit te komen.

Als je hier behoefte aan hebt, beschikken we over verschillende coaches om je te helpen.

Functie-eisen

Herken jij je in het volgende?

 • Jij bent ambitieus, resultaatgericht, gedreven en een echte netwerker
 • Jij bent hoger opgeleid (hbo -of wo diploma)
 • Jij bent toe aan een 2e of 3e stap in jouw carrière.
 • Jij hebt ervaring als HR adviseur of recruiter
 • Je hebt ervaring binnen profit omgevingen, nationaal en / of internationaal, bij voorkeur in grote of middelgrote organisaties
 • Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar, maar minimaal 32 uur per week
 • Je wilt je verder ontwikkelen tot een echte professional in het HR vakgebied en in verschillende opdrachten bij diverse organisaties nieuwe ervaringen opdoen en jouw kwaliteiten optimaal inzetten.
 • Vanuit jouw vakmanschap snap jij precies wat er moet gebeuren om onze opdrachtgevers verder te helpen. Je gaat snel tot actie over en brengt met je bevlogenheid en eagerness anderen ook in beweging.
 • Je bent woonachtig in omgeving Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Den Haag
 • Wil jij hierover in gesprek gaan? Reageer dan met je CV, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

  Arbeidsvoorwaarden

  YACHT biedt jou een mooi salaris, bonusregeling en de mogelijkheid tot een leaseauto.

  Er zijn ruime mogelijkheden om vakgerelateerde opleidingen en cursussen te volgen via de YACHT Academy . YACHT begeleidt jou in het opstellen en uitvoeren van je persoonlijk ontwikkelingsplan , om samen te blijven werken aan jouw ambitie en loopbaan

  Daarnaast kun je regelmatig deelnemen aan inhoudelijke kennissessies om kennis op te doen, jouw collega's te ontmoeten en te netwerken.

  Bedrijfsinformatie

  Wil jij samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen!

  YACHT is dé organisatie van en voor professionals. Wij bieden uitdagend werk bij inspirerende organisaties. Werken bij YACHT betekent toegang tot ons netwerk.

  In dit netwerk ontmoet je professionals die net zo zijn als jij. Om kennis en ervaringen te delen. Om samen verder te komen.

  Sluit jij je bij ons aan?

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier