Chauffeur bakwagen
24/7 Chauffeursdiensten
Rotterdam, NL
5 dagen geleden

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar een klantgerichte Servicemedewerker voor op de bakwagen.

Werkzaamheden

In deze functie ben je het visitekaartje van het bedrijf. Je ontzorgt je klanten met een fullservicepakket waarin hygiëne voorop staat.

Je bezoekt zelfstandig klanten en wisselt handdoekrollen, schoonloopmatten en je levert verbruiksartikelen zoals zeep en wc-papier af.

Daarnaast houd je de voorraden op peil en je bent alert op verkoopsignalen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het depot waar vanuit je werkt.

Je start je dag rond 06 : 30 uur op het depot. Je laadt vervolgens je wagen om daarna richting de klanten te gaan. Iedere dag rijd je variërende routes en verleen je service aan een groot aantal verschillende klanten.

Functie eisen

 • Je bent in het bezit van Rijbewijs C, Code 95 en digitale bestuurderskaart - Overleggen van een VOG is een voorwaarde - Je hebt een flexibele werkhouding en je bent representatief
 • Voordelen

 • Verloning volgens de textiel cao - 4 dagen werken in een 5-daagse werkweek - Met elk gewerkt uur spaar je voor punten welke je in kunt wisselen voor werkkleding - Wij bieden een spaarregeling waarvan je jouw Code 95 opleidingen kunt betalen - Korting op je zorgverzekering en diverse schadeverzekeringen - Mogelijkheid tot gebruik van de BP Plus Privétankpas
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier