Meewerkend voorman werkplaats
VDL
's-Hertogenbosch
6 dagen geleden

Houd jij van autotechniek? Ben je een echte sleutelaar én servicegericht? Dan is VDL Busland wat voor jou!Meewerkend voorman werkplaatsDe functie : Voor onze Service organisatie VDL Bus & Coach in de werkplaats Den Bosch zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die houdt van een uitdaging.

Je bent als meewerkend voorman naast je taak als monteur ondersteunend voor de dagelijkse gang van zaken in onze werkplaats in Den Bosch.

Als meewerkend voorman ben je mede verantwoordelijk voor : Het opstellen van de onderhoudsplanning.Het aansturen en controleren van de werkzaamheden in de werkplaats.

Het bewaken van kwaliteit en voortgang.Wij zoeken : Je hebt een MBO opleiding autotechniek en aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van : Reparatie en onderhoud in de automotive.

Diagnose en storingsanalyse ervaring.Ervaring met wagenpark beheer.ICT pakketten zoals MS Office en een Dealer Management Systeem.

Vloeiend kunnen communiceren in het Nederlands in zowel woord en geschrift.Wij bieden : Een veelzijdige en uitdagende functie binnen een dynamische, innovatieve en solide werkomgeving.

Er heerst een informele werksfeer met korte communicatielijnen.Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie voor deze vacature! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Het bedrijf : Hou jij van autotechniek? Ben je een echte sleutelaar én servicegericht? Dan is VDL Busland jouw nieuwe werkplek.

VDL Busland in Valkenswaard is een gespecialiseerde werkplaats voor onderhoud, reparatie en schadeherstel van alle merken touringcars en bussen.

Met zo'n 100 enthousiaste collega's werken we in kleine teams samen om een voertuig zo snel mogelijk weer te laten rijden.

Ook als dat 's avonds of in het weekend is.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier