Receptioniste
Luba
Zoetermeer, Zuid Holland, NL
4 dagen geleden

Over de functie

Je gaat zo snel mogelijk beginnen bij een bedrijf in Zoetermeer, gevestigd naast het Stadshart. Samen met jouw team van telefonistes zit je achter de balie.

Jullie werkzaamheden bestaan uit het behandelen van binnenkomende telefoontjes (let op : zo'n 500 á 600 per dag), afhandelen van mailverkeer met verzoeken en schakelen tussen verschillende afdelingen.

Je kan je voorstellen dat zoveel belletjes op één dag best veel en chaotisch kan zijn, daarom moet je enorm snel kunnen schakelen en tegen druk kunnen!

Om een voorbeeld te geven : de inkomende telefoontjes kunnen huurders zijn, aan jou de taak om wat informatie in te winnen, de juiste contactpersoon te zoeken in het systeem, en ze door te verbinden met de juiste personen.

De functie is voor 24 uur per week en de dagen worden in overleg ingedeeld. De voorkeur gaat uit naar de maandagen, dinsdagen en vrijdagen.

We vragen hierin een beetje flexibiliteit!

Deze vastgoedbeheerder is expert op het gebied van 'housing' zowel voor huurwoningen als voor het VvE beheer. Het bedrijf is actief door heel Nederland, maar jij gaat aan de slag in Zoetermeer.

Je komt te werken in een omgeving met veel vrijheid, waar jij je werkzaamheden zelf goed kan indelen, waar je onderdeel bent van een team en tegelijkertijd als (vak)specialist je kennis inbrengt.

Functie eisen

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als receptioniste
 • Je kan snel schakelen, meerdere handelingen tegelijkertijd verrichten en je bent niet op je mondje gevallen!
 • Je hebt ervaring met computerprogramma's en / of maakt dit snel eigen
 • Wat wij bieden

 • Een tijdelijke baan voor 24 uur per week t / m 31 december 2020. De kans is aanwezig dat je langer aan de slag kan
 • Goede arbeidsvoorwaarden en een fijne werksfeer
 • Een bruto-uurloon tussen €11 - €14
 • Wekelijks en op tijd uitbetaald door Luba
 • Hoe je solliciteert

  Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging.

  Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier