Verpleegkundige MDL
HagaZiekenhuis van Den Haag
Den Haag, Zuid Holland
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Hoe ziet je werk eruit?

Als verpleegkundige op de (Maag-, Darm- en Leverziekten) krijg je te maken met veel verschillende ziektebeelden. De afdeling MDL van het HagaZiekenhuis is een van de grootste van Nederland en voor veel behandelingen gebruiken wij de allernieuwste technieken.

Naast de zorg voor patiënten met een maag-, darm- of leveraandoeningen, werk je af en toe op de uitslaapkamers van de endoscopie.

En omdat wij in de toekomst een aantal Neurologie bedden op onze afdeling krijgen is het mogelijk dat je later ook Neurologische patiënten gaat behandelen op de afdeling MDL.

Genoeg uitdagingen en mogelijkheden op onze afdeling, we kunnen je nog meer vertellen maar geven graag het woord aan onze collega’s :

Carrière pad

Heb je al ziekenhuiservaring? Dat is helemaal top, maar als je stage-ervaring hebt en je snel leert ben je ook van harte welkom! Ook zoeken we iemand die het leuk vindt om de te volgen.

Maar ook doorstroom naar de endoscopieafdeling en het volgen van de opleiding tot endoscopieverpleegkundige aan de of behoren tot de mogelijkheden.

Mitchell, verpleegkundige : Het leuke van onze afdeling is dat we een erg gezellig team hebben en goed contact hebben met de artsen

Waar kom je werken?

Aanpakkers, initiatief en ontwikkelen

Je komt te werken binnen een fijn en gezellig team van ongeveer 25 verpleegkundigen. Het is een team van aanpakkers , waar veel initiatief getoond wordt en waar iedereen wordt gewaardeerd.

Samen met je collega’s houd je je bezig met de ontwikkeling van het team. Bijvoorbeeld door het begeleiden van de leerlingen en stagiaires (onder andere via de Zorg Innovatie Teams).

Leerlingen geven aan dat er een prettige en veilige leeromgeving heerst waarin je nooit een vraag te veel kan stellen.

Over de afdeling

De afdeling heeft in totaal 22 bedden, 16 bedden voor de MDL en in de toekomst 6 bedden voor hoofdzakelijk de Neurologie.

We hebben 14 eenpersoonskamers met mogelijkheid tot rooming-in en 2 vierpersoonskamers. De ruimten zijn licht en kleurrijk waardoor de patiënten en bezoekers, maar ook jij als medewerker je snel op je gemak voelt.

Een hotelteam zorgt voor voeding, drank en huishoudelijke taken en heeft een ondersteunende functie voor jou en je collega’s.

De uitslaapkamer is onderdeel van de endoscopie afdeling. Hier slapen patiënten uit na een endoscopisch onderzoek onder sedatie.

Het HagaZiekenhuis biedt topklinische, topreferente en basiszorg aan inwoners van Den Haag en omstreken, een verzorgingsgebied van bijna 300.000 inwoners.

Patiëntvriendelijkheid staat bij ons steeds voorop. We staan voor zorgzaamheid, innovatie en samenwerking. Medewerkers en patiënten voelen zich bij ons thuis.

We leveren topkwaliteit op medisch en verpleegkundig terrein en zijn continu bezig onze zorg te innoveren. In ons ziekenhuis werken ruim 3.

500 medewerkers, waarvan 1.500 verpleegkundigen en ruim 320 medisch specialisten. Het HagaZiekenhuis is een erkend topklinisch opleidingsziekenhuis voor 25 specialismen.

We leiden continu toekomstige artsen en verpleegkundigen op.

Het Juliana Kinderziekenhuis is onderdeel van het HagaZiekenhuis en heeft een Spoedeisende Hulp speciaal voor kinderen.

Wie ben jij?

Je bent een gediplomeerd mbo of hbo-verpleegkundige met (stage) ziekenhuiservaring, maar ook ervaren verpleegkundigen nodigen wij van harte uit te solliciteren.

Je toont initiatief, staat zelf aan het stuur van je carrière, je hebt affiniteit met de MDL patiënt en durft dingen te vragen.

Arbeidsvoorwaarden

Hier kun je op rekenen

 • Een dienstverband van 24 tot 36 uur.
 • Een jaarcontract bij werkgever HagaZiekenhuis, met een optie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Op basis van ervaring word je ingeschaald in schaal FWG 45, met een minimum salaris van € 2.319,- en een maximum salaris van € 3.
 • 322,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur).

 • Je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Bovenop 8,33% vakantietoeslag ontvang je ook nog eens 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Het HagaZiekenhuis is goed bereikbaar, bus- / tramhalte Leyenburg ligt voor de deur. Je ov-kosten worden tot 50% vergoed of je kunt met belastingvoordeel voordelig een (elektrische) fiets aanschaffen.
 • Naast uitstekende volgens de , hebben we interessant extra’s te bieden. Met het platform HagaBeweegt ondersteunen we je vitaliteit, loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.

  Voor maar € 8,- per maand sport je onbeperkt in onze eigen fitnessruimte, inclusief groepslessen. Daarnaast krijg je via CultuurWerkt! aantrekkelijke kortingen op voorstellingen en tentoonstellingen door het hele land.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier