Vrachtwagenchauffeur CE winkeldistributie Tilburg
Randstad
Tilburg, NL
1 dag geleden
source : Werkzoeken.nl

Een afwisselende chauffeursfunctie met toekomstperspectief. Zo kunnen we deze functie als vrachtwagenchauffeur in de levensmiddelendistributie het beste omschrijven.

Voor een groot transportbedrijf in de regio Tilburg zoeken we gemotiveerde CE chauffeurs. Je begint via Randstad Transport en bij goed functioneren zul je in dienst treden bij de opdrachtgever.

Dit bedrijf is opgericht in 1939 en is een familiebedrijf gespecialiseerd in het transport van frisdranken, levensmiddelen en bouwmaterialen.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bevoorraden van verschillende supermarkten in heel Nederland. Gemiddeld zijn dit tussen de 5 en 10 adressen per dag.

Er wordt gewerkt met rolcontainers. Bij het lossen hoeven de rolcontainers alleen maar tot de laadklep gereden te worden.

Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden. Ervaring binnen de levensmiddelendistributie is een pre.

Uiteraard dien je in het bezit te zijn van CE-rijbewijs, code 95 en een digipas. Ervaring met een trekker oplegger met meesturende achteras is een wens.

Bij fulltime inzet zal je 2 van de 3 zaterdagen worden ingezet.

2056240 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

Bedrijfsomschrijving :

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier