Projectleider infrastructuur
Eminent Groep
Amsterdam, Noord-Holland, NL
1 dag geleden

Als projectleider ga je voornamelijk projecten leiden binnen de infrastructuur. Het ene moment werk je aan een groot project waarbij een viaduct wordt aangelegd het andere moment leid je de aanleg van een ondergrondse parkeergarage.

Doorgaans hebben de projecten een doorlooptijd van een jaar. Het kan voorkomen dat je een aantal kleinere projecten draait naast een groot project.

Afhankelijk van jouw kennis en ervaring zal je projecten zowel zelfstandig als in teamverband leiden. Onder jouw takenpakket valt in ieder gevalHet aansturen van de werkvoorbereiders calculators bestekschrijvers en uitvoerdersHet voeren van overleg met het team en de opdrachtgeverJe bent verantwoordelijk vanaf de aanbestedingsfase tot aan de opleveringsfase van de projectenJe bewaakt de financiële planning van de projectenJe rapporteert periodiek aan de bedrijfsleider over afwijkingen voortgang kwaliteit budget en eventueel te nemen maatregelenKortom als projectleider bij deze organisatie zorg jij er samen met jouw team voor dat de projecten kwalitatief sterk en optimaal worden voorbereid uitgevoerd en opgeleverd.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier