Werkvoorbereider Civiele Techniek
continu
Sittard, NL
4 dagen geleden

Werkvoorbereider Civiele Techniek

Als Civieltechnische werkvoorbereider werk je binnen een projectteam aan uitdagende projecten, voor opdrachtgevers in de GWW.

Je bent verantwoordelijk voor de integrale civieltechnische voorbereiding van werken in de GWW. Dit zijn uitdagende projecten waarin jij een belangrijke rol zal spelen! Onze opdrachtgever streeft naar kwalitatief zeer hoogwaardige projecten.

Jouw werkzaamheden zijn het opstarten, voorbereiden, plannen en bewaken van diverse projecten. Je stelt plannen op en bewaakt hierbij de kosten.

Het bestellen van materialen en het bewaken van de tijdige levering hiervan behoren tot het takenpakket. Tevens beheer je de projectadministratie en onderhoud je contact met de projectleider over de voortgang van de werkzaamheden.

Je denkt vakinhoudelijk mee over de aanpak en de uitvoering van de werken en draagt zelf (innovatieve) oplossingen aan. Je verzorgt alle contractstukken en tekeningen en stemt plannen af met andere disciplines binnen de gemeente en met bewoners en gebruikers.

Je maakt hierbij gebruik van de programma’s Autocad en Metacom.

 • Min. 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Een diploma HBO-civiele techniek;
 • Kennis van Metacom, Relatics, AutoCad en overige basisprogramma’s;
 • Ruime kennis van civiel technische projecten in de breedste zins des woords;
 • Kennis van RAW systematiek en UAV-gc contracten;
 • Je bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit;
 • Je bent analytisch, accuraat en ambitieus.
 • Onze opdrachtgever is een gerenommeerde civiele aannemer met een verscheidenheid aan civiele werken in regio Limburg. Ben jij op zoek naar afwisseling en flexibel ingesteld dan is deze club en functie jou op het lijf geschreven!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier