Projectmedewerker productie
Verano
Best of Veghel
3 uur geleden

Hoe kan jouw dag eruit zien?

Je start je dag met een overleg met een van je projectteams. Jullie zitten in de beginfase van een nieuw project en houden een brainstormsessie over verbeterpunten.

Hieruit voortvloeiende komt jullie eerste projectvoorstel waarvoor je in de middag een overleg gepland hebt staan met de operations manager.

De eerste stappen in je nieuwe project zijn gezet. De middag heb je gepland om de vooruitgang te bekijken van je lopende projecten.

Je bekijkt welke acties er nog uitgezet moeten worden en plant gesprekken in met enkele direct betrokkene. Aan het einde van de dag heb je een overleg gepland staan met een afdeling waar je recent een project hebt geïmplementeerd.

Je wilt weten hoe de procesverbetering ervaren wordt en of hier nog verdere actiepunten uit komen. Je wilt per slot van rekening continu blijven verbeteren!

Hoe ziet het team eruit?

Je rapporteert aan de operations manager en werkt nauw samen met collega productie managers, teamleiders, assistent teamleider(s) en de productiemedewerkers.

Jij hebt altijd oog voor verbetering

Wie ben jij?

Wij vinden het belangrijk dat jij over de volgende kwaliteiten beschikt :

 • Een afgeronde HBO-opleiding (bijvoorbeeld in de richting van technische bedrijfskunde) of HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt kennis van- en ervaring met lean-methodieken.
 • Je hebt de ambitie om in de toekomst een leidinggevende rol op je te nemen.
 • Het is een pré als je ervaring hebt met het initiëren en begeleiden van projecten.
 • Het is een pré als je ervaring hebt met het werken in een productieomgeving.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Wat kunnen wij jou bieden?

  Naast een inspirerende werkomgeving en sfeer bieden wij jou het volgende :

 • Een verantwoordelijke en zelfstandige functie bij een A-merk.
 • De doorgroeimogelijkheden om jouw ambities waar te maken.
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO-metaalunie.
 • Vanzelfsprekend wordt er dagelijks gewerkt aan mooie momenten, maar er worden ook enkele keren per jaar gezellige personeelsuitjes en feesten georganiseerd.

  Jij bent iemand met een oog voor verbetering. Je analyseert processen en weet hier een verbetervoorstel op uit te brengen met input van je projectteam.

  Deze verbetervoorstellen kunnen zijn op het gebied van kwaliteit, processen en product efficiency. Het is de bedoeling dat je de projecten zelf initieert, begeleidt en waarborgt.

  Dit zijn uiteraard meerdere projecten tegelijkertijd. Zo ben je de ondernemer van je eigen projecten! Je weet prioriteiten te stellen en laat je niet snel van je pad brengen.

  Gedurende je werkzaamheden ga je ook je leidinggevende skills ontwikkelen zodat je hier op termijn verder in kan groeien.

  Waarom werken bij Verano®?

  Verano® is toegewijd, aan haar werknemers en aan haar klanten. Samenwerken, beloftes nakomen, wederzijds vertrouwen en respect staan centraal binnen onze no-nonsense cultuur.

  Bij Verano® kun jij jezelf zijn en invulling geven aan jouw ambities. Wij willen dat het gaat om jou. En, niet geheel onbelangrijk : je bouwt samen met ruim 265 collega’s aan de toekomst van een ambitieuze organisatie!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier