(Junior) Adviseur Uitvoering Railinfrastructuur
Sweco
De Bilt, NL
2 dagen geleden

Voor het team Baan & Civiel, onderdeel van de afdeling Rail & Stations, zijn we op zoek naar een nieuwe collega ter uitbreiding van het team.

Als (Junior) Adviseur Uitvoering Railinfrastructuur bewaak je tijdens de uitvoering het gehele bouwproces. Je focust hierbij onder andere op de kwaliteit en de volledigheid van het geleverde werk van de aannemer.

Ook denk je namens de opdrachtgever en opdrachtnemer mee over technische oplossingen. Je voert inspecties uit op locatie, je schrijft draaiboeken en je bewaakt de planning.

Daarnaast stem je af met alle betrokken partijen en denk je mee met het ontwerp en de uitvoering. Je schakelt met veel verschillende stakeholders, intern en extern en je bent de verbindende factor tussen het werk binnen en buiten.

Je bent regelmatig werkzaam op locatie, waarbij je samenwerkt met het projectteam bestaande uit interne en externe collega’s.

Je bent veel onderweg en werkt soms ook ’s nachts of in het weekend. Je hebt passie en enthousiasme voor Rail. Je bent communicatief vaardig en staat stevig in je schoenen.

Je bent praktisch ingesteld en je kunt gemakkelijk beslissingen nemen. Je komt te werken in een uitdagende omgeving, waarbij je veel kansen krijgt om je te ontwikkelen en je eigen toekomstplan uit te stippelen.

Je krijgt een buddy en wordt begeleid door ervaren collega’s.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier