Vergunningverlener APV
Maandag
Maastricht, Nederland
4 uur geleden

Over de functie

Ja, mits’ in plaats van Nee, tenzij’ is hoe jij als Vergunningverlener je werk doet!

Als Vergunningverlener DHW / APV / Bijzondere Wetten ga je aanvragen beoordelen op juistheid en volledigheid. Jij bent iemand die graag op zoek gaat naar het grijze gebied, het is namelijk zeker geen kwestie van een checklistje afwerken’.

Wanneer kan iets wel? Meedenken, oplossen, succes! Communicatieve vaardigheden zijn ook essentieel. Je zal een juridisch of technisch probleem op begrijpelijke manier moeten kunnen verwoorden aan de aanvrager.

Is een vergunningsaanvraag helemaal correct? Dan toets je de aanvraag aan het wettelijk kader en stel je een beschikking op.

Ook adviseer je in complexe en bestuurlijk gevoelige taken, informeert belanghebbenden over toepassing van wet- en regelgeving, verheldert de vraagstelling en verwijst gericht naar mogelijkheden.

Daarnaast treedt je op als BIBOB-toetser. Als Vergunningverlener moet je altijd up-to-date zijn ten aanzien van actuele ontwikkeling in het werkveld.

Jij volgt ontwikkelingen in het vakgebied APV en bijzondere wetten (waaronder BIBOB) die relevant zijn voor de actualiteit van het gemeentelijk beleid en adviseert de directie hierover.

Functie eisen

Wat verwachten wij van een Vergunningverlener die via Maandag aan de slag gaat?

 • Minimaal afgeronde juridische HBO opleiding;
 • Praktijkervaring opgedaan binnen een gemeente;
 • Aantoonbare werkervaring met het verlenen van vergunningen.
 • Over het bedrijf

  Ook in 2020 maakt Maandag Maastricht het mogelijk om te werken vanuit wat wij flexibele zekerheid’ noemen. Werken in dienstverband bij Maandag (zekerheid), op inhuurbasis bij verschillende opdrachtgevers (flexibiliteit).

  Je wordt dus een onderdeel van mijn vaste juridische team van Maandag Maastricht en zal de werkzaamheden bij diverse opdrachtgevers uit gaan voeren.

  Is een opdracht klaar? Op naar de volgende!

  Werken via een detacheringsorganisatie is een mooie manier om als startende professional aan je CV te werken. Maar ook als ervaren professional kan je via een detacheringsconstructie bijvoorbeeld meer de diepgang opzoeken, of juist je horizon verbreden.

  Wat je doel ook is, ik zoek voor jou de meest passende opdracht!

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Er is waarschijnlijk weer mogelijk dan je denkt! Mail naar koen.bezemer maandag.nl voor meer informatie.

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier