Begeleider MVG Kind & Jeugd
Sheerenloo
Druten, Netherlands
5 dagen geleden

Dit zijn wij :

Wij zijn een team in ontwikkeling dat iedere dag het beste eruit wil halen. Het kindcentrum bevindt zich in een wijk in Druten.

Hier wonen mensen met en zonder beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel (groen) voorzieningen, waaronder een zwembad, kinderboerderij, lunchcafé en een recreatieruimte.

De dagbestedingslocaties en het gezondheidscentrum, speciaal voor deze doelgroep, zijn ook gevestigd in de wijk. Het dorpscentrum van Druten is op loopafstand.

Dit ben jij :

Een ervaren mbo-professional met een afgeronde opleiding : SPW of MMZCommunicatiefvaardigZowel feedback ontvangen als feedback geven ben jij goed inKennis van hechtingsproblematiek en het Triple-

C behandelmodelJe geniet van de kleine dingen en kunt deze zien en waarderenJe bent consequent en kunt relativeren

Dit bieden wij :

 • We bieden jou een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een brutosalaris conform de van minimaal €1800, en maximaal €2675,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.
 • Speciale aandacht en ondersteuning op het gebied van digitale vaardigheden; zo nodig bieden wij extra scholing en handvatten om je snel op weg te helpen, passend bij deze tijd!
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier