Projectcoördinator / Projectleider
Carrierecafe
Rotterdam, NL
16 dagen geleden

Voor GEMEENTE ROTTERDAM zijn wij structureel op zoek naar een Projectcoördinator of Projectleider! Heb jij minimaal 1 jaar ervaring binnen de gemeente en gewend om binnen complexe organisaties te werken?Reageer dan nu!

Beschrijving

JOUW WERKLOCATIE Ben jij een Projectcoördinator / Projectleider die met beide handen multidisciplinaire en innovatieve projecten wil oppakken?

Dan ben jij de aangewezen persoon om samen met het team projecten te realiseren met maatschappelijke relevantie en politiek-

bestuurlijke impact. Nederland is een land van de toekomst welke constant in beweging is. Carrierecafe is daarom structureel op zoek naar coördinatoren op het gebied van Financiën, Bouw, Personeelszaken en Bedrijfsfusies.

Jij bent natuurlijk dé aangewezen persoon om in jouw regio projecten te laten slagen! JOUW WERKOMGEVING Jij start jouw dag natuurlijk met een heerlijke kop koffie! Daarna ga jij in de beginfase van het project alle ins en outs achterhalen.

Vervolgens heb jij een goed beeld op welke wijze de eindstreep van het project moet worden behaald. Om dit te kunnen realiseren, ga jij alle poppetjes op de juiste plek zetten.

Als het project naar de wensen van de opdrachtgever verloopt, zal jij overstroomt worden met complimenten van zowel het team als de opdrachtgever! En zeg nu eerlijk, wie wil dat niet?

JOUW WERKZAAMHEDENJe bent tijdens het project constant bezig met het aansturen van het team en probeert overzicht te houden over de uitvoering.

Daarnaast rapporteer jij aan de opdrachtgever én ben jij als contactpersoon de hoofdverantwoordelijke van het project! De toegekende budgetten, de projectkwaliteit en de projectvoortgang zijn bij jou dan ook in vertrouwde handen! Jij deinst niet terug van een verandering.

Sterker nog, met jouw mentaliteit haal jij kracht uit wijzigingen of veranderende werkprocessen! Is jouw project of programma helemáál afgerond?

Dan lever jij het op en draag jij het over aan de opdrachtgever!

Functie eisen

Jij beschikt over HBO / WO denk- en werkniveauJij beschikt over een erkend HBO-diplomaJij bent gewend en bereid om binnen een complexe organisatie te werkenJij hebt minimaal 1 jaar binnen de gemeente gewerkt Jij bent vaardig genoeg in het opstellen van financiële overzichten en planningenJij kunt goed omgaan met werkdruk en deadlinesJij hebt goede schriftelijke en communicatieve skillsJij kunt goed meedenken met de opdrachtgever.

 • En als de koffie op is, raak jij niet in de stress, maar ga jij stoïcijns verder richting de eindstreep!>
 • Voldoe jij niet aan de gestelde eisen? Dan zal jouw sollicitatie niet in behandeling worden genomen!

  Aanbod

  Reiskostenvergoeding als je met de auto reist of openbaar vervoer25 vakantiedagen op basis van 40 uurPensioen-regeling via StiPPOpleidingsbudget voor vakdiploma’s en beroepskwalificatiesLeerzame workshopsJaarlijks leuke evenementen met Carrierecafe-Collega’s

  Sollicitatie

  Ben jij klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Stuur dan jouw motivatie en CV naar of bel naar 06-83565576!

  Functie-eisen :

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier