(VERPLEEGKUNDIG) PERSOONLIJK BEGELEIDER
Liberein
Enschede, NL
1 dag geleden

Gezocht : uitbreiding van ons expertiseteam

Onze locatie Bruggerbosch is het expertisecentrum binnen Liberein op het gebied van dementie. Hier bieden wij zorg aan mensen met verschillende vormen van dementie, het syndroom van Korsakov, jongdementie en ouderen met chronische psychiatrische problemen.

Het verpleeghuis ligt aan de rand van Enschede en bestaat uit 34 kleinschalige woningen voor 6 personen. Voor zowel Dorpstraat 3-4 als Dorpstraat 5-6 zijn wij op zoek naar een (Verpleegkundig) Persoonlijk Begeleider , voor 28 uur per week.

Pak je ruimte!

Bij Liberein houden we van mensen die meedenken en initiatieven nemen om het leven van onze cliënten zo fijn mogelijk te maken.

Daar krijg je alle ruimte voor! Je bent nieuwsgierig naar ieders verhaal en je zet je kennis en persoonlijkheid in om bij te dragen aan de kwaliteit van leven van de cliënt.

Als (Verpleegkundig) Persoonlijk Begeleider coördineer je de zorg rondom de cliënt en ben je het aanspreekpunt voor de familie.

Naast het verrichten van verpleegtechnische handelingen waarvoor jij bevoegd en bekwaam bent, draag je bij aan de kwaliteit van zorg en het bieden van vakinhoudelijke ondersteuning aan het team waarin je werkt.

Als Verpleegkundig Persoonlijk Begeleider draai je ook verpleegkundige diensten.

Wat breng je mee?

 • Je bent in het bezit van minimaal het diploma Verzorgende IG niveau 3 of Verpleegkundige niveau 4 en je hebt een interne scholing voor persoonlijk begeleiderschap afgerond of je bent bereid dit te gaan volgen;
 • Je kunt vanuit een helikopterview het totale zorgproces bewaken;
 • Je toont initiatief en creativiteit in het bedenken van oplossingen;
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je vindt het geven en ontvangen van feedback erg belangrijk, net zoals een goede sfeer en je bent een echte teamplayer.
 • Wat bieden wij?

  Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

  Als Persoonlijk Begeleider word je ingeschaald in FWG 40, minimaal € 2.068,21 maximaal € 3.060,18 bruto per maand obv fulltime.

  Als Verpleegkundig Persoonlijk Begeleider word je ingeschaald in FWG 45, minimaal € 2.492,51 maximaal € 3.818,87 bruto per maand obv fulltime.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier