Manager wonen zorg welzijn
ZorgvisieBanen
Beekbergen, NL
7 dagen geleden

Laat jij het verhaal van ieder mens leidend zijn voor jouw handelen? Ben jij de leidinggevende die verandering faciliteert?

Haal jij de beste resultaten uit jouw team? Door uitbreiding en interne doorstroom heeft Atlant op de locaties Markenhof en Marken Haven ruimte voor twee :

Wat ik mooi vind is de combinatie van verantwoordelijkheid hebben en de vrijheid te voelen om op mijn manier invulling te geven aan deze functie.

Samen met collega’s en kijkend naar ieders kwaliteit en ambitie. Want dáár wordt iedereen beter van. Tanja Wanningen, manager wonen zorg welzijn

Ken jij onze visie al? Als manager faciliteer jij jouw teams in het waarmaken van onze visie. Elke dag weer. Je stimuleert mensen in hun ontwikkeling zich eigenaar te tonen en verantwoordelijkheid te nemen en je biedt kaders waar dat nodig is.

Je draagt de integrale verantwoordelijkheid voor jouw locatie. Leiderschap is voor ons niet alleen verbonden aan de plek in de organisatie.

Een leider ben je ook als het gaat om het deelnemen aan Atlant-projecten of het waarmaken van onze ambitie.

Jouw nieuwe uitdaging

Hier kan jij mensgericht werken in een ambitieuze werkomgeving. Waar je de ruimte krijgt en mag pakken. Je gaat voor resultaat met oog voor de mens.

Je bent toegankelijk, hebt een onbevooroordeelde blik en je weet mensen met elkaar te verbinden. Hierdoor draag je bij aan een fijne werksfeer.

Collega’s durven fouten te maken om hier weer van te leren. Het vraagt soms veel daadkracht en vasthoudendheid om niet de gebaande paden te bewandelen.

En wanneer collega’s enthousiast samenwerken aan het gemeenschappelijke doel geeft dat weer nieuwe energie.

 • Je hebt een HBO-diploma en leidinggevende ervaring.
 • Jouw salaris wordt maximaal € 4.583,96 (cao VVT FWG 60).
 • Het is mogelijk om parttime of fulltime te werken (28 36 uur in de week).
 • Je krijgt hier de ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn.
 • Je hebt ervaring en kennis van de zorg, bedrijfsprocessen en van moderne managementstijlen en -technieken en je weet jouw integrale verantwoordelijkheid (zorg en welzijn, personeel, en financiën) goed toe te passen.
 • Je hebt aantoonbare (werk)ervaring in het omgaan met gedragsproblematiek en de begeleiding van medewerkers op dit aspect, bijvoorbeeld binnen de geestelijke gezondheidszorg of psychiatrie.
 • Op onze locatie Marken Haven bieden we een plek om te wonen voor mensen die Chronische Psychiatrische Verpleeghuiszorg (CPV) nodig hebben.

  Op de locatie Markenhof wonen mensen met het syndroom van Korsakov. De locaties Marken Haven en Markenhof staan in verbinding met elkaar.

  Waar de komende tijd de focus op ligt op is :

 • het verder vormgeven van het expertisecentrum CPV en Korsakov, het opstarten van wetenschappelijk en praktijkonderzoek, samenwerking met ketenpartners, TOP-
 • care en regie voeren op multidisciplinaire samenwerking en betrokkenheid;
 • het (door)ontwikkelen, begeleiden en ondersteunen van medewerkers en teams in de omgang met mensen met complexe zorgvraag;
 • inhoudelijk) sparringpartner voor de projectleider en het voorbereiden van veranderende werkprocessen en de consequenties hiervan.

  Wil je meer weten over de mensen die wij op deze locaties ondersteunen? Bekijk hier de films van en . Ben je benieuwd naar de ervaringen van één van de managers?

  Lees dan de blogs van Ester Willemse.

  Ben jij enthousiast geworden? Stuur dan je cv en korte motivatie De gesprekken vinden plaats op donderdag 18 april, reserveer alvast deze tijd in jouw agenda.

  De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet; interne kandidaten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

  Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier :

  Bij Atlant werken we hard, maar doen we ook veel bijzondere extra dingen zoals Atlant Got Talent of meedoen met het Drakenbootfestival, bekijk eens onze .

  Heb je nog vragen bel of app naar Marieke de Jong, manager P&O .

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier