Machineoperator in 3 ploegen
Werk Talent
Oosterhout
3 dagen geleden

Over de functie Als operator bij deze marktleider sta je aan een geautomatiseerde productielijn die grote series maakt. Je bent dus continue het proces aan het bewaken en je draagt zorg dan de output op de juiste wijze wordt verpakt en afgevoerd.

Jouw taken zijn : ProcesbewakingKwaliteitscontroleEerstelijns storingen oplossenAssisteren bij groot onderhoudEindproducten in juiste aantallen verpakkenVerzorgen van intern transport van complete ordersJe werkt in teams waarbij iedereen op alle fronten inzetbaar is.

Je kunt dus op termijn je collega's ondersteunen of indien nodig tijdelijk vervangen op alle posities. Teamspirit, leergierigheid en brede inzetbaarheid zijn dus van groot belang.

Dit alles gebeurt in een 3-ploegensysteem waarvoor je natuurlijk een passende toeslag ontvangt.

Wat wij bieden Kans op een vast dienstverbandSalaris tot €2300,- bruto inclusief ploegentoeslagEen gezellig en gemotiveerd teamReiskosten vergoedingWerken bij een gezond bedrijf welke wereldwijd klanten bediendEen gratis sportabonnement waarmee je 24 / 7 kan sporten

Wat wij vragen Het werken in een technische productieomgeving hoort echt bij jouJe bent leergierig en je houdt van aanpakkenBereid bent om in jezelf te investerenHet liefst ben jij lekker fysiek bezig in je werkJe bent betrokken en kwaliteitsbewustDe Nederlandse taal beheers jij goed in woord en schriftJe woont in de regio van Tilburg, Waalwijk of Breda ofOosterhout

Over het bedrijf De kunststof producten van dit bedrijf zijn te vinden in alle bekende bouwmarkten van Nederland. De kans is dan ook erg groot dat de stroom voorzieningen in jouw huis worden beschermt door deze producten.

Maar ook buiten onze landgrenzen kan je deze materialen tegenkomen. Vanuit Brabant worden de producten naar klanten in heel Europa vervoert om daar te worden ingezet in de woning- en wegenbouw.

Om al deze klanten te kunnen voorzien is dit gemoedelijke Brabantse bedrijf altijd opzoek naar bevlogen en gemotiveerde nieuwe collega's.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier