Lean Consultant - werk mee aan het realiseren van een 'future proof' zakenbank
ABN AMRO International Services B.V.
Amsterdam, Noor, Ne
6 dagen geleden
source : SuccessFactors

In het kort

Hoe realiseren we een optimale dienstverlening voor klant én organisatie? Hoe kunnen we processen én organisatie inrichten, zodat zakelijke klanten op de beste manier kunnen bankieren?

En hoe kunnen we dit realiseren tegen zo laag mogelijke kosten? Jij wilt graag aantoonbaar toegevoegde waarde leveren aan onze diverse adviesopdrachten.

Je werk

Als Lean Consultant initieer en participeer je in diverse verandertrajecten binnen CB & CIB. Je voert analyses uit om het verbeterpotentieel te bepalen.

Dit verbeterpotentieel kan zitten op NPS, efficiëntie en employee engagement. Hierbij ben je kritisch, houd je een rechte rug en durf je buiten de gebaande paden te denken en te doen.

Vanuit de analyse stel je uitvoerbare plannen op hoe dit potentieel te verzilveren. Uiteindelijk borg je een juiste uitvoering van de verandering samen met de lijn en andere change teams.

Kortom : je bent onderdeel van een change motor’. Je rol zal iedere keer anders zijn. Van initiëren tot implementeren en evalueren; jij doet het allemaal.

Je werkomgeving

Je kom te werken in het Lean team binnen Commercial Banking’ en Corporate & Institutional Banking’ (CB & CIB). Een omgeving waarin duurzame oplossingen worden bedacht, ontworpen en gerealiseerd.

Het team bestaat uit gedreven professionals met verschillende achtergronden. Persoonlijke & professionele ontwikkeling staat centraal, teambelang gaat voor eigen belang en succes wordt gezamenlijk gevierd.

Je profiel

Een (continu) veranderende omgeving. Dat geeft jou energie om te leren en te ontwikkelen. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en wilt graag werken in een team van een groep gedreven professionals.

Je bent kritisch en bekijkt graag hoe dingen beter en slimmer kunnen. Als de oplossing niet voor het grijpen ligt, ben jij op je sterkst.

Herken jij jezelf hierin? Check je profiel :

 • Je hebt een academisch werk- en denkniveau.
 • Je beschikt over een afgeronde Blackbelt Lean Six Sigma opleiding (theorie en praktijk).
 • Je bent een gesprekspartner voor senior management met strategische vraagstukken.
 • Je kan een verbetertraject van begin tot eind zelfstandig uit te voeren.
 • Je vindt het leuk teamleden aan te sturen en te coachen.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, in Nederlands en het Engels.
 • We bieden

  Dit is een baan waarin iedere dag anders is en je continu wordt uitgedaagd. Professional en persoonlijk. Je werkt aan uitdagende en complexe verandertrajecten die bovenaan de agenda staan van de MT’s.

  Je bouwt direct mee aan de realisatie van een future proof bank.

  Je krijg veel ruimte om bij het oplossen van vraagstukken je eigen ideeën toe te passen. Succes wordt gezamenlijk gevierd, er heerst een sfeer van verantwoordelijkheid en sociale betrokkenheid.

  Salarisindicatie : EUR 78k 92k all-in o.b.v. 36-urige werkweek (40 uur mag ook).

  En daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een prima pensioenregeling, vervoersregeling en een benefit shop om bijvoorbeeld extra vakantiedagen aan te schaffen.

  Interesse?

  Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu online op deze vacature. Voor meer informatie, neem contact op met Shenaz Raja, Manager Lean Team CB & CIB (06-30145531) of met Suzanne van der Horst, Lean Consultant CB & CIB (06-53815411).

  Wij maken graag kennis met je.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier