Orderpicker
Perflexxion
Rijnsburg, NL
1 dag geleden

Wat je gaat doen

Als Orderpicker vorm jij een team met ongeveer 4 personen. Samen zorgen jullie voor het verzamelen van de bestellingen voor de klanten.

Dit doen je aan de hand van een handscanner en een speciaal systeem. In het systeem zie jij precies wat je vanuit het magazijn nodig hebt.

Door de artikelen met een handscanner te scannen wordt alles gelijk berekend in het systeem waar je de bestellingen ziet.

Je begint bij de eerste bestelling en verzamelt vanuit het magazijn de goederen. Vervolgens plaats je de artikelen op een pallet.

Als laatst seal je de pallet en plak je er een sticker op met de juiste informatie. Zodra je de eerste bestelling af hebt, kan je door naar de volgende.

Tijdens jouw dienst ben jij ook verantwoordelijk voor een geordend magazijn. Je zorgt ervoor dat het magazijn ten alle tijden netjes en geordend blijft, zodat je een goed overzicht hebt.

En ook voor het voorraadbeheer. Hierbij bestel jij de materialen die nodig zijn in het magazijn en op de Productieafdelingen.

Over het bedrijf

Binnen deze organisatie worden veel producten geproduceerd die jij zeer waarschijnlijk regelmatig ziet liggen in de supermarkten.

Denk aan groentemixen, maaltijdsalades of zakken met gewassen en gesneden sla. Het betreft een grote organisatie, maar ondanks de honderden medewerkers kennen de Teamleiders iedereen bij naam.

Er wordt goed met je meegedacht : op welke afdeling jij het beste past, welke inwerktraject goed bij jou aansluit of welke interne opleiding je zou willen volgen.

Er wordt gewerkt in een 4 ploegenconstructie, je werkt dus op gevarieerde tijden en ook in de weekenden. Voordeel hiervan is dat je ook ploegentoeslag krijgt, op zondag bijvoorbeeld 200%.

De werktijden vallen tussen 5 : 00 uur in de ochtend en 2 : 00 uur in de nacht. Je werkt dus nooit door tot diep in de nacht, je werkdag zit er uiterlijk om 2 : 00 uur op.

Wat verwachten wij van jou?

 • Jij hebt al minimaal 1 jaar werkervaring binnen de logistiek;
 • Je hebt je heftruck- en / of reachtruckcertificaat of je wilt deze graag behalen;
 • In een ploegendienstconstructie werken? Jij bent zo flexibel dat alle tijden mogelijk zijn;
 • Je beschikt over je eigen vervoer.
 • Wat bieden wij jou?

 • Een baan bij een succesvol bedrijf waar jij enorm veel zal gaan leren;
 • Een salaris tussen de €10,19 en de €11 bruto per uur;
 • Toeslagen van 25% na 19 : 00 en 40% na 23 : 00;
 • Een betrokken werkgever die jou cursussen en trainingen aanbiedt;
 • Bij goed functioneren en een wederzijdse klik maak je kans op een vast contract!
 • Kom jij het huidige team van Orderpickers versterken? Solliciteer dan vandaag nog en wie weet is dit volgende week jouw nieuwe baan!

  Werktijden

  Vier / vijf ploegendienst Direct solliciteren Bekijk vacature Zoek andere vacatures

  Solliciteren

  Voornaam Achternaam E-mail Telefoon Postcode Huisnummer Straat Woonplaats Vertel waarom jij geschikt bent voor deze functie Curriculum Vitae Hierbij verklaar ik dat ik het privacy statement gelezen heb en ermee akkoord ben.

  Ik ontvang graag de nieuwsbrief met vacatures per e-mail. Bezig met versturen...

  Solliciteren

  Bedankt voor je sollicitatie, we laten spoedig horen of je in aanmerking komt voor deze functie.

  Vacature doorsturen

  Heb jij minimaal één jaar ervaring binnen de Logistiek? Ben jij in het bezit van een geldig hef- en / of reachtruckcertificaat?

  En ben jij bekend met het werken in een ploegendienst? Bekijk dan snel de vacature Orderpicker!

  Afzender

  Jouw naam Jouw e-mailadres

  Doorsturen naar

  Naam E-mailadres Stuur een bericht mee

  Vacature doorsturen

  Bedankt voor het doorsturen van deze vacature.

  Report this job
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier