GE Smallworld Ontwikkelaar - Utilities
CGI Group, Inc.
Rotterdam, Provincie Zuid-Holland, Netherlands
11 uur geleden

Position Description

Wij zoeken een Geo-ICT Smallworld ontwikkelaar met interesse in de nieuwste ontwikkelingen in de Energiemarkt!

Wat ga je doen?

Wist je dat CGI het grootste bedrijf is met een eigen Geo-ICT community? Dat we ook in verschillende landen waaronder Nederland de koploper zijn op het gebied van Geo-ICT dienstverlening?

We breiden onze Geo-ICT activiteiten nog steeds verder uit. Zo zijn wij ons vooral aan het richten op de nieuwste ontwikkelingen in de energiemarkt en de daarbij horende energietransitie.

Het CO2 neutraal maken van de samenleving is onze doelstelling en jij kan daar een actieve bijdrage aan leveren!

Onze Geo-ICT practise in Nederland heeft een unieke positie verworven op het gebied van GIS. We zijn de enige grote System Integrator met een practice volledig toegespitst op dienstverlening in het Geo-ICT domein.

Daarnaast zijn wij partner van alle grote GIS leveranciers en werken we in alle marktsegmenten. Samen met 60 Geo-ICT collega's in Nederland en 400 Geo-ICT collega's wereldwijd werk je aan uiteenlopende projecten, zowel nationaal als internationaal.

Aangezien dit werkveld met een grote snelheid uitbreidt, zijn wij op zoek naar versterking van ons team Geo-ICT Smallworld Development.

Wat breng je mee?

Nieuwsgierig naar de functie? Als Smallworld Ontwikkelaar werk je in een GE Smallworld omgeving aan development en consultancy.

Bouw mee aan geografische informatie systemen voor het beheren van elektriciteitskabels en hoogspanningsmasten of geef advies bij ruimtelijke analyses om te bepalen welke gasleidingen aan vervanging toe zijn.

Of ontwikkel een oplossing zodat bij een grote waterleidingbreuk de monteur precies weet welke afsluiters dichtgedraaid moeten worden en welke adressen zonder water zitten.

Wij richten ons daarbij ook op de integratie met andere systemen zoals SAP, SCADA systemen, etc. Met jouw kennis van Geo-ICT lever je een belangrijke bijdrage aan innovatieve projecten.

Je denkt mee met onze klanten in zowel Nederland als in het buitenland.

 • Herken jij je in gedrevenheid waarbij teamwork en kennisdeling voorop staan? Dan pas jij goed in ons team. En je hoeft natuurlijk niet stil te staan;
 • Wij zorgen voor een trainingsprogramma op maat. Verder heb je de volgende kwalificaties :

 • Relevante HBO / WO opleiding;
 • Ervaring met programmeren bij voorkeur in Magik of Java.
 • Gewenste kwalificaties :

 • Algemene kennis van Geo-ICT of kennis van andere GIS omgevingen;
 • Affiniteit met de energie sector en de versnelling van de energietransitie;
 • Ervaring met Object georiënteerd ontwikkelen.
 • Competenties :

 • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.
 • Waar kom je terecht?

  CGI is een end-to-end global ICT dienstverlener die werkzaam is in diverse markten, waarbij jij werkt vanuit het Utilities team in Nederland waar we vol inzetten op de energietransitie.

  Nieuwsgierig? Kijk dan ook even op onze website. Eén van de strategische pijlers is ons proximity model, dat betekent dat we nauw samenwerken met onze klanten vanuit onze kantoren door het hele land.

  Wij hebben ondernemerschap hoog in het vaandel en dat kenmerkt zich door een platte en toegankelijke transparante organisatie met volop ruimte

  Wij willen het beste uit jou halen

  Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega's en ben je de bouwsteen binnen een hechte community.

  We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier