Pedagogisch medewerker kinderopvang De Schulpwei in Wassenaar
Norlandia kinderopvang
Wassenaar, NL
6 dagen geleden

Lekker rennen en klimmen op de heuvel, eindeloos zandscheppen, fietsen en spelen. Bij Norlandia kinderopvang De Schulpwei in Wassenaar kunnen kinderen tot 4 jaar iedere dag op avontuur.

Kinderen kunnen vanuit de groep direct naar buiten en binnen in de lichte, open ruimtes is het heerlijk spelen. Voor kinderen van 2 tot 4 jaar is een speciale educatieve peuteropvang.

En met de BSO in hetzelfde pand is er opvang voor 0-12 jaar. Wel zo vertrouwd.

Als pedagogisch medewerker zie je in elk kind een kleine onderzoeker. Door samen op ontdekkingstocht te gaan, stimuleer je die nieuwsgierigheid.

Je geeft kinderen alle ruimte om hun fantasie de vrije loop te laten, texturen, materialen en omgevingen te ontdekken, en natuurlijk lekker vies te worden tijdens het spelen.

Wat bieden wij?

Klinkt dit buitengewoon? Dan hebben we goed nieuws, want we bieden je nog meer! Wat dacht je bijvoorbeeld van :

 • een hecht team van gedreven en positieve collega’s met veel kennis en ervaring;
 • de mogelijkheid om elke dag bij te leren en je te ontwikkelen in je vakgebied, bijvoorbeeld tot babyspecialist, pedagogisch coach of volg een opleiding voor locatiemanager;
 • je komt te werken op een peutergroep : de Zeepaardjes
 • salaris volgens de CAO Kinderopvang in schaal 6, variërend van € 2155,- tot € 2935,- o.b.v. 36 uur per week;
 • en we hebben altijd de intentie om je een vast dienstverband aan te bieden na een tijdelijk dienstverband van maximaal 12 maanden
 • Wat vragen wij?

  Solliciteer je bij ons, dan neem je het volgende mee :

 • veel werkplezier, energie en creativiteit; je vindt het leuk om mee te doen en blijft kinderen verrassen met nieuwe activiteiten;
 • relevante werkervaring is fijn, een proactieve leerhouding en enthousiasme voor ons vak is meer waard;
 • en een passende opleiding op mbo- of hbo-niveau. Check hier je diploma. Verder is het noodzakelijk dat je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kunt overleggen.
 • Scandinavische kinderopvang in Wassenaar

  Jouw manier van werken sluit naadloos aan op onze Scandinavische visie op pedagogiek. Zo zijn we als het kan graag buiten of halen we buiten naar binnen.

  Vanuit diezelfde visie begeleid je veel (buiten)activiteiten, want je vindt het belangrijk dat kinderen leren over de natuur.

  Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van een moestuin. Norlandia kinderopvang is de enige Scandinavische kinderopvangorganisatie in Nederland.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier